Vi vill varna er som går i byggtankar för Myresjöhus
Det är ett oseriös företag som totalt kör över sina kunder & struntar i sina åtaganden.
Vi har byggt med Myresjöhus & det har varit massor med strul sedan dag ett med bl.a .
Hantverkare som inte följer ritningar vilket byggledaren inom Myresjöhus inte verkar ha några som helst problem med, slarviga installationer, vvs arbeten som inte utförs enligt gällande branschregler, material som inte håller den kvalité man kan förvänta sig i ett ''premium hus'' som dom så vackert kallar det utan snarare är inköpt på något lågprisvaruhus. T.ex. avloppsrör som inte tål att man spolar varmt vatten i... Listan kan göras hur lång som helst.

Allt verkar vara toppen och dom ger ett seriöst intryck ända fram tills kontraktet är påskrivet.
Efter det är dom inte lika trevliga att ha och göra med och svåra att få tag i, speciellt om det
gäller ett problem. Så allt som dom så stolt skryter med som noll-fels-vision, all inclusive, totalentreprenad och allt vad dom kallar det är mest bara tomma ord.

Trots att vi bott i vårt hus i 1,5 år så har dom fortfarande inte åtgärdat alla punkter från slutbesiktningen, trots det går dom till inkasso för att kräva in den summa som vi kommit överens om att hålla inne tills dess att punkterna från slutbesiktningen är åtgärdade.
Detta verkar vara deras stil då vi varit i kontakt med fler som byggt med dom och råkat ut för samma sak.

Tänk till både en & två gånger innan ni anlitar Myresjöhus till ert kanske livs största investering.

Vi skulle kunna skriva en hel roman om deras behandling av sina kunder men nöjer oss än så länge med att konstatera att kundservice inte verkar existerar i deras värld.
 
Det finns en hel del trådar här med misslyckade myresjöbyggen.

Den värsta (enl mig)
http://www.byggahus.se/forum/el/99277-el-fel-eller-ok.html

har iofs några år på nacken, men är frotfarande aktuell efterssom Mresjöhus fortsatt att anlita samma entrepenör även efter den här skandalen.
 
Nerikes Allehanda (morgontidning i Örebro) har nyligen haft flera artiklar om hur Myresjöhus har misslyckats med ett flertal husbyggen här i trakten...
 
Myresjöhus har haft allvarliga problem med flera hus i Örebro län!
 
Oj,förlåt såg inte att det redan skrivits om husen i Örebro.
 
Jag har raderat ett inlägg från myresjöhus. VI tillåter ju normalt inte att företag diskuterar i trådarna. Om ett företag känner sig felaktigt påhoppat kan de få skriva om hur de ser på saken, men de inläggen måste då först godkännas av byggahus.
 
Varför raderade du det? Det hade varit väldigt intressant att få höra deras syn på saken.
 
  • Gilla
Ethel88
  • Laddar…
FOS: i reglerna står det:
§ 5.1 Undantag till regeln om reklam
Företag får inte delta i diskussionen. Undantaget är företag som känner sig kränkta av en diskussion i vårt forum. De kan få gå till svars i den enskilda diskussionen för att ge sin version. Inlägget från företaget ska då modereras först. Kontakta support@byggahus.se] för att diskutera hur inlägget ska utformas och publiceras.
 
Inlägget innehöll ingen information om just det här ärendet och kunde inte användas som svar på TS problembeskrivning.
 
Jag tycker ändå det vore bättre att företagens inlägg får vara kvar så man inte bara får ena sidans syn på saken, bara det är tydligt att det är företaget som svarat.
 
  • Gilla
PHP2 och 1 till
  • Laddar…
Det inlägget som togs bort var ganska typiskt för hur företag brukar försöka försvara sig. Det innehöll en massa bullshit om hur bra Myresjöhus försöker vara, men ingenting om det aktuella fallet. Dvs. en massa reklam om hur förträffliga de trots allt är.

Om de lade ner samma energi på att faktiskt bygga bra hus som de lägger ner på att påstå att de bygger bra hus så skulle de troligen kanske faktiskt lyckas att göra sina kunder nöjda.
 
  • Gilla
Linderödsåsen och 3 till
  • Laddar…
OT för trådstarten men vill ändå visa uppskattning mot Forumet och dess moderatorer. Mycket bra att företag tillåts att uttala sig men under kontrollerade former, deras affärsplan och visioner kan de hålla till med på den egna hemsidan.
 
  • Gilla
Seth89 och 1 till
  • Laddar…
nikasp
Det skulle vara intressant om Myresjöhus kunde vara konkreta och skicka ett svar via moderatorerna. Jag kommer att akta mig för Myresjöhus och skulle inte bygga med dem utan bra referenser.
 
Exakt det som Plog har haft problem med det har vi också med götenehus.Leveranser,material,pengar.
 
Skriv gärna om det, men lite mer detaljerat i en ny tråd istället.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.