Hej,
någon som vill dela med sig av erfarenheter att bygga Smart 150? Enligt myresjösäljaren så så är level one husen populära, så vore intressant höra kring standard och vilka ev förändringar ni gjort i planlösning.
 
Bygger med MH hus nu (1 1/2 plan, 162 kvm specialritat) och vi gjorde en jämförelse med Smart 150. Ca 300´kr billigare med ungefär samma tillval som vi har nu. Kan du leva med plastmattor i våtutrymmen, enkla och i vissa fall inga tillval, fast planlösning etc som är standard i Smart 150 finns det än mer att spara. Tycker deras affärside med enkla smarta hus verkar bra. Nu när bostadsbubblan är på väg att spricka och bankerna kommer höja räntan tror jag deras koncept tilltalar många.
http://cornucopia.cornubot.se/2012/03/bostadsbubblan-fornekelsefasen-ar-over.html
 
Mycket av standard är enklare, däremot är det inga problem att höja standarden och lägga till tillval.
De kostnadsfria valen som finns inom standardvalen är färre, te.x golv, innedörrar, trapp m.m.
Som nämts så är det plastmattor, glasfiberväv, handfat (ej kommod), enkare vitvarupaket, släta innedörrar.
Planlösningen har de varit öppna för förslag.
Något som däremot har högre standard i Level One huset är att fönstren har u 1.0 istället för 1.3 som "vanliga" serie husen. De har även liggande panel som standard.
 
I gårdagens (den 16 mars) Nerikes Allehanda (pappersbilagan) kan man läsa om ett riktigt mardrömsbygge med Myresjöhus i Örebro... Som vanligt är det väl underentreprenörer som inte håller måttet men Myresjöhus VD svarade väldigt undvikande på frågor om att ta på sig ansvar och kompensera familjen...
 
Vilken husleverantör man än väljer blir resultatet inte bättre än vad hantverkarna gör det till...
Tråkig läsning oavsett leverantör.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.