Någon som har erfarenhet av någon bra/dålig fönstermontör i Sthlm. Tänkte köpa pvc fönster och låta montörer sätta in dem. Tänkte även låta montörerna göra kontrollmätning innan beställning för att inte stå med skägget i brevlådan när fönstren ska monteras.
 
S
skulle avråda från pvc fönster på grund av missnöje både på jobbet och kompisar.
kommer va många på denna sida att dom ej haft problem.
men som sagt du bestämmer.
tips är kolla på byggvaru handel eller fråga andra som satt upp liknande fönster.
och så klart tips från denna sida
 
SBH: Vad består missnöjet i? Är det kvalitén som inte håller, eller är det inte estetiskt tilltalande? Jag har tänkt att sätta in fönster med bullerdämpning på 40 db, och det är inte speciellt billigt. Därför känns det väldigt lockande med PVC fönster då priset inte blir så galet högt.
 
S
det blir glapp mellan blad och karm.
 
Får tacka för varningen. Är dock inte övertygad om att överge planerna på PVC fönster. Låter som att montörerna gjort ett dåligt jobb med monteringen. Att kunna få fönster och fönsterdörrar med db reducering på 42db till ett relativt lågt pris (55'000 för 8 fönster och 2 fönsterdörrar) känns väldigt lockande.
 
S
var ju perfekt allting i ett års tid ungefär.

men du ska göra som du vill.

fått i några montörer? kolla också vilka storleker kommer använda i fönster hålen.
så dom ej monterar så det blir stora glipor.
(0.95*0.95 fönster där det ska va 1*1 fönster)
 
Jag har inte valt någon montör än, har fått tag på några som monterar PVC fönster frekvent och som hör hemma i södra delen av 08 området. Funderar dock på att ta allt med totalentrepenad då det skulle kännas lite tryggare. Vi får se. Har du något förslag på träfönster annars?
 
S
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.