Eksjöhus, allmogehus och Björklidenhus eller trivselhus.

Motivering till Eksjöhus är för att de är de som har haft absolut bästa bemötandet, bästa pris i kombination med standard samt överlägset bästa prislista (avdrag, påslag överskådlighet). Helt klart bäst.

Allmogehus för bra bemötande, engagemang, väldigt bra arkitekt, bra priser.

Björklidenhus o Trivselhus bra bemötande och hyfsade priser (björkliden hade förvisso inte riktigt så bra bra standard men ok)
 
Bara sådana som har solvärme på sitt program kan platsa på topplistan anser jag

Karlssonhus
Byggmästarvillan
Finns kanske en till som har solvärme


Tycker synd om de som väljer de stora märkena med ålderdomliga lösningar
 
1.) EkoHus i Uppsala - otroligt bra bemötande och service, mycket bra pris, dessutom ett koncept som ger ett sundare boende.

2.) Karlssonhus - de har otroligt fina hus (tycker vi), dessutom kan man också få dessa i "extra sunt utförande". Nackdelen är priset.

3.) Björklidenhus - vill man ha ett så billigt hus som möjligt byggt på platta på mark så bör man kolla upp deras Favorit-serie, som konkurrerar med Älvsbyhus i pris (åtminstone om man väljer ett antal tillval).

Som Karis Varis Bokalders på KTH uttrycker det: "Det är egentligen märkligt vi vet exakt vad som finns i kattmat, men inte vad vi har i våra väggar". Varför nämns EkoHus, som isolerar med ekofiber, så sällan i forumet?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.