Det verkar ju vettigt att bila upp källargolvet för att dra nya avloppsrör där man vill ha dem, istället för att följa gamla förläggningen? När man är klar med de nya pluggar man de gamla? Funkar det det så?
 
Skall utrymmet användas till något vettigt som badrum eller boyta skulle jag inte tveka en sekund på att bila ur hela golvet, riva allt avlopp, förlägga det nya, isolera med Cellplast och gjuta igen. Självklart avsluta med golvvärme.

Är det bara rakt över golvet i t.ex. garaget skulle jag nog inte bila mer än vad som behövs för att förlägga det nya. Kanske på sin höjd fylla det gamla med betong och gjuta över.
 
Vill du inte helrenovera hela källaren så räcker det fint med att plugga dom. I med tidningspapper eller isolering och sen en kaka med putsbruk
 
Visst skulle vi gärna köra med isolering, golvvärme, spa m.m. Mer pengar önskas. Tips på banker som fortfarande har kontanter mottages tacksamt.

Nä, men det som är tanken är ett badrum av relaxslag, men det blir först om några år, om inte avloppen pajar innan dess.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.