Hej

Har en tomt på g och funderar på att bygga ett Varbergshus. Ni som byggt med dom, har ni kunnat välja bort saker som ingår i byggsatsen för att själv köpa in exempelvis vitvaror? Om ja hur lönsamt har det varit, har de dragit av rimliga belopp?

/Andreas
 
Vi skall bygga med dem nästa år, har kunnat välja bort grejor, bl.a delar av vitvaru-paketet, på det som vi varit intresserade av att veta prisavdrag på har vi inte kunnat se några orimligheter, tvärtom. Hittills har allt fungerat kanon och det känns tryggt
 
Hej!

Om 4 veckor flyttar vi in ivårt nya Varbergshus, och de ändringar, avdrag etc. vi gjort har helt klart varit skäliga. Kan varmt rekomendera både varbergshus, samt deras huvudentrepenör Nelldemo bygg.

Mvh Gagga
 
Är oxå sugen på Varbergshus. Hur ligger de till prismässigt om man vill bygga något av deras standard hus? Jag tycker Sandskär har en ruskigt bra planlösning.
Vitvaror borde väl bli billigare att köpa på friggahuset eller på nätet och installera själv?
 
Hej,

Vi undrar om det är någon som har byggt och har erfarenhet från att bygga med totalentrepenad från VarbergsHus.

Under 2006 skall vi bygga ny en 1-plansvilla om ca 220 m2 med putsad fasad. Tacksam att få ta del av era erfarenheter.

Meta
 
Vi diskuterar med VarbergsHus men det tar en herrans tid varje gång man skall få svar på någonting, men det är någonting vi redan kände till från bekanta innan vi började ta kontakt med dem. I våra diskussioner har vi inte lyckats få dom att erbjuda totalentreprenad utan hur man än gör så lämnar dom inte pris på schakt och därtillhörande arbeten.

Någon som har fått äkta totalentreprenad via dom?

Var bygger ni?

Vi kommer att bygga i Åsa.
 
Nä, de har inte totalentrepenad, däremot har vi tagit den schaktfirma de rekommenderar och jobbar mest med, det känns verkligen bra, snacka om flexibelt och trevligt, att Varbergshus sedan tar hand om all övrig upphandling är ju bara att tacka för, de är ju trots allt en lösvirkesfirma och faktiskt ganska unika med vad de erbjuder, så upplever åtminstone vi saken, men de kan såklart inte passa alla, vi hade lite speciella krav p.g.a tomt och läge och Varbergshus var de enda som var genuint intresserade av att lösa saken för oss
 
Håller med föregående talare!

Vi fixade schaktaren själv, sedan löste Varbergshus alles. Vi har knappt 2 veckor kvar till inflyttning och peppar,peppar så har allt gått som på räls. Inga konstigheter alls, under hela byggtiden, å då bygger vi ändå ett rätt okonventionellt hus med pulpettak etc.

Lycka till alla husbyggare!

Gagga
 
Hej!

Vore kul att höra vart ni bygger med VarbergsHus - kanske är några som bygger i närheten av varandra för vi ser många VarbergsHus projekt här runtikring!
 
Hej!

Vi bygger i Kungsbacka.

Gagga
 
Vi har just påbörjat vårat Varbergshus. Fast vi hade en färdig planlösning när vi kom till Varbergshus. Vi fick en otroligt bra säljare (tyvärr har hon flyttat), men alla vi har varit i kontakt med har varit vänliga och helt underbara.
TMC sa att dom har svårt att få svar av dom, själv har vi inte haft några som helst problem med det. Scakten har vi betällt av en entrepenör med rekomdationer av Varbergshus, och han har varit jättebra att ha med att göra.
Väntar med spänning på att det skall fortgå med (förhoppningsvis) inflyttning i november.

Vi bygger i Bua (Varberg)

SaMa
 
Hej misswert,

Du har inte fyllt i din användarprofil ordentligt, vilket är ett krav för att få ge referenser här. Du klickar på Inställningar för att komma till profilen.

Mvh, Marléne
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.