Hej!
Var medlem här för ett par år sedan och är nu tillbaka! Byggde ett hus då och fick alltid rådiga och bra tips när det körde ihop sig!
Nu är det dags igen!
Spabadsfunderingar vilket är på gränsen till ångestframkallande...;)!
Vi är på jakt efter ett bad som är bra isolerat, har en fiffig rening och garantier/ servicemöjligheter på skapligt nära håll...
Vi tänker oss att 75000:- är en rimlig slant att lägga ut!
Jag har varit i kontakt med NordiskSpa och deras Arctic Spas Cub, Poolkungen har ett kampanjbad som heter Burlington och Folkpool har ett som heter Intrigue...

Problemet är att just DERAS spa är guds gåva till mänskligheten och det förstår jag naturligvis, men är det någon utav er som har erfarenhet att dessa kar eller kan tipsa om något annat trevligt?!

Vänligen Robban
 
Provbada för att testa ljudnivå och nödvändiga tillbehör som bekvämt lock
Välj inte för stort bad eftersom fräscht vatten förutsätter byte.
 
Hej!
Tack för svar!
Ska tänka på det när jag besöker Spabadsspecialisten i Väsby på torsdag!
Mvh Robban
 
Hoppas det gått bra !

Jag köpte min bubbelkopp för typ 6-år sen hos Spabad Specialisten ( artesian spas ).
Efter att ha letat runt, och frågat mig om kring, var Niklas som e säljare där den enda som inte snacka skit om andra spa, eller spa-företag, utan pratade om vad han tyckte va bra med just hans istället.

Detta känndes bra .Dessutom fanns ett demoEX så var bara o slå till. Har ännu kontakt med niklas som ibland ringer för o kolla att allt fungerar.

Hoppas du får samma bemötande som jag fick och fortfarande får.

//Whiking
 
Hallå!
Det har gått jättebra (hittils)! En arbetskamrat har ett bad från Artesian och via honom jag kontaktade jag killarna i Väsby...
Bra bemötande, trevligt folk!
Jag får förmodligen hem mitt bad på fredag och då kommer dom med kranbil, ser till att allt startar som det ska och har en allmän genomgång om badet! Hemkörningen och kemikalier för ett halvår ingåri priset!
Vad jag förstått av min kompis så är dom väldigt bra när/om det strular, och som du säger, ringer och kollar läget mellan varven!
Känns roligt och spännande och det jag föll för var just att jag bestämde mig, dom fixar resten...precis som jag vill ha det...)!
Robban
 
Va kul backe... Det kommer bli kanon jag lovar. Mysigaste säsongen & så klart dyraste är faen vintern.

Skutta ur bastun, rulla ut i snön på baksidan och sedan hoppa ner i koppen. Titta på stjärnorna och ta en fet jävla whiskey...

Hoppa ner i 40 gradigt vatten, när det är -27 ute.. Det är något helt speciellt.
 
backe070 skrev:
Hallå!
Det har gått jättebra (hittils)! En arbetskamrat har ett bad från Artesian och via honom jag kontaktade jag killarna i Väsby...
Bra bemötande, trevligt folk!
Jag får förmodligen hem mitt bad på fredag och då kommer dom med kranbil, ser till att allt startar som det ska och har en allmän genomgång om badet! Hemkörningen och kemikalier för ett halvår ingåri priset!
Vad jag förstått av min kompis så är dom väldigt bra när/om det strular, och som du säger, ringer och kollar läget mellan varven!
Känns roligt och spännande och det jag föll för var just att jag bestämde mig, dom fixar resten...precis som jag vill ha det...)!
Robban
Vad blev det för bad?
 
Haha....

"backe070 Nykomling (1:a inlägget någonsin på byggahus): .....någon utav er som har erfarenhet att dessa kar eller kan tipsa om något annat trevligt?!.... "

backe070 Nykomling: ....när jag besöker Spabadsspecialisten.......

whiking Nykomling (1:a inlägget någonsin på byggahus): .......köpte min bubbelkopp för typ 6-år sen hos Spabad Specialisten.... Har ännu kontakt med niklas som ibland ringer för o kolla att allt fungerar.....

backe070 Nykomling: ........Bra bemötande, trevligt folk! .....förstått av min kompis så är dom väldigt bra när/om det strular, och som du säger, ringer och kollar läget mellan varven!..........



Alltså, Niklas, köp annons på byggahus istället....... Detta är bara patetiskt...... Hoppas nästan moderatorerna inte plockar bort detta inlägg så att folk får se hur ärlig "Niklas" på spabadspecialisten egentligen är.

Extra kul var storyn om det spabad du köpte där för sex år sedan :)... Företaget fanns ju inte ens då... HAHA..
Lycka till Niklas =)
 
Haha, ja, de är verkligen inga raketforskare.
Försök att göra era reklamkupper något så när trovärdiga i alla fall!

Du/Ni klassar ju oss andra som idioter om ni tror vi går på detta!
Jag gör tvärtom när jag ser sådana här försök, aktar mig för företaget i fråga.
 
cust3000 och silwerpihl...otroligt punchiga kommentarer!

Vem är Niklas?

Jag sonderade terrängen, hittade en ÅF som jag tyckte var schysst, hittade en modell som passade, köpte den!
Är nöjd med priset, leveransen och och allt runt i kring!
Jag rekommenderar den som är ute efter ett bad att åka förbi och kolla!
Vi köpte Antiqua 32 och är nöjda hittils, trots att det är svårt att få in rätt värden!

Jag hade stor hjälp av forumet när jag byggde som mest förr om åren, fick bara bra tips, aldrig sådana här trista kommentarer!
Forumet är väl till för det, tips och trix!

Nej, det är såna som er moderatorerna ska jaga och blocka, så vi andra slipper era spydigheter och sarkasmer!
 
Varför använder du inte ditt gamla inlogg då?
Även om man glömt lösenord går det att få ett nytt, och användarnamnet är ju inte svårt att hitta, bara att söka trådarna man skapat.

Jag tror nog admin ser med att detta är en reklamkupp.
Vi får se...
 
Hade absolut kunnat använda johannes100, det blev bara backe070!
Jag heter Robert Backe, bor i Rimbo, har köpt ett spabad, av ett företag av flera, har absolut ingen aning om vem Niklas är!
Är nöjd med badet som jag köpte av en Johan!
Vet inte mer vad jag ska säga!
Tänker inte försvara eller förklara mig mer, men om jag i framtiden söker mer svar på forumet betackar jag mig inlägg från såna som er!
Det är liksom inte det jag är ute efter...
 
Kolla in Bauhaus bad. Jag har inte köpt själv därifrån men de ser rejäla ut på alla sätt och elektroniken är från stora Balboa. Men, kolla givetvis upp isoleringstjockleken, garantier etc.

De säljare vi träffade i proffsbutikerna innan vi köpte vårt bad var helt bedrövliga. Snackade 90% skit om andra och 10% om hur deras bad var huggna ur magi av gudarna själva... Så vi letade upp vad vi var ute efter, kollade fakta och sedan tog vi ett mässerbjudande när vi stötte på ett. Märket struntade vi i men krav var just känd elektronik så det går att fixa om något strular.
 
Hej Ola!
Jag har redan hittat ett bad, gjorde som du sa, kollade upp isolering, garantier...var dock aldrig på Bauhaus!
Kanske var en miss...men men!
Vi har badat i två veckor och det funkar bra allting, alla nöjda och glada!
Vänligen Robban
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.