mkt negativt om dem hör på forumet, men gamla inlägg typ från 2004 2005 2006... har ingen någon erfarenhet av dem från i år eller 2010???
vi är inne på kapris nu....:)
 
Jag TROR att du bör vända på steken. Det är sällan man skriver positiv om byggföretag. Det är oftast det negativa som lyfts fram.
 
okej, jag hoppas att det är så...
ringde idag, och bad dem komma och atitta på tomten men de ville det inte utan då skulle det debiteras som en geologisk US. känns ju väldigt service minded???
 
Vi har enormt gott intryck av gävlesäljaren - mycket snabb på mejlsvar och ändringar. Inväntar kalkyl från dem nu på egenhändigt ritat hus och vi hoppas att den blir så bra att vi kan bygga med dem och isf deras villa varm. Vi har bara hört gott faktiskt. Detta forum är så knepigt i sökfunktionen för man får i regel bara gamla träffar, lite synd men kanske en uppgradering/finslipning är på G. Vi har iaf hittat några bloggar om Skidsta Hus som spätt på vår positiva känsla och uppfattning av dem som leverantörer.
 
Har bara goda erfarenheter av Skidstahus representant i Göteborg. Stomresning av egenritat hus planerad att ske andra veckan i augusti. Vår prisjämförelse i våras visade att Skidstahus var konkurrenskraftiga. Flexibla och mkt god kontakt med konstruktionsansvarig samt VD, vilket är ovanligt i denna branch.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.