Är det någon som kan svara på detta? När man köper 1,5 plans villa, är övervåningen alltid bara förberedd eller oinredd? Finns det ingen hustillverkare som bygger ett HELT klart hus?
 
Du kan nog få alla hustillverkare att fixa det men inte prefabricerat jag tror att det är tekniskt omöjligt. Vi bygger ett Älvsbyhus Oden med förberedd övervåning, men Älvsbyhus entreprenad ombesörjer att även den blir färdigställd !!

Jörgen och Sanije
 
Älvsbyhus Oden är det hus vi har som favorit just nu, Är ni nöjda med med dom? Får man fråga på vad ert hus (exl tomt) och arbete kommer att kosta i slutändan och vad har ni gjort för ev tillval?
 
Va? Det låter konstigt att det skulle vara så, det är väl mest budgetvarianterna som brukar ha oinredda vindar?
 
Själva huset kostar ca 1250000 och då är det själva huset prefabricerat från Älvsbyhus samt nedanstående tillval.
Övervåning 200 000
Kaklat badrum + golvvärme 50 000
Öppen spis 52 000
Största värmepaketet
Största Tvättmaskinen
Trägolv i hela Huset
Ekluckor i köket
Kakel en bit in i hallen med golvvärme
Detta är väl de stora tillvalen vi gjort sen har vi ändrat lite annat också som innerdörrarna en extra ytterdörr i klädvård, pivåhängda fönster andra tapeter än standard o.s.v.

Jörgen och Sanije
 
Nej ett 1-plans inreder de också vinden på plats för om du tänker på att det bara är nedanvåningen som kommer i moduler sen görs tak och sånt ALLTID på plats.

Jörgen och Sanije
 
Det skiljer från husfabrikant till husfabrikant. De flesta har erbjuder både inredd och oinredd övervåning. Ibland skiljer det förbluffande lite...
 
Många av husfabrikanterna erbjuder både oinredd och inredd övervåning. Somliga säljer oinrett med säljer med själva materialsatsen till övervåningen, dvs man får isolera, måla etc på egen hand.
Funderar själv på att bygga Tylösand från A-hus. Denna kan fås både med/utan inredd övervåning. Skiljer ca 300.000.
 
vad kostar det huset i övrigt då?
 
kolla Lbhus.se i princip alla deras 1.5 plans hus är helt färdiga...tror bara det är Kattugglan som inte är det...syns förövrigt på bilder/ritningarna på hemsidan.

Lycka till
 
Mulan:
Tylösand i Stockholmsområdet

Inkl. inredd övervåning kostar materiallev 1.1 milj, komplett med generalentrep. kostar huset 2 milj.

Med oinredd övervåning kostar materiallev. 1 milj, komplett undervåning med generalentrep kostar 1,79 milj.
:)
 
Vi byggde ett Hjältevadshus nu i höstas (modell Björken 1 1/2-plans) och valde till färdig öv. Att få öv gjord tog 6 veckor extra och kostade oss 315000:-.

/Mia
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.