Hej,

Har pratat om detta innan och cellulosa är det som fungerar bäst med kutterspån så ovandelen kommer det nog fungera med det, men på kattvindarna finns det inte så mkt höjd att man kan fylla 30cm isolering. Dessutom måste jag isf bygga upp med reglar eftersom det används som förråd.

Finns det några andra sätt här? Kanske någon isoleringsmatta som man kan lägga på enkelt längst in så kan man ha lite saker på sidan. Måste man köra cellulosa även där då eftersom man täcker ju bara en del av vinden eller är det helt bortkastat då?

Behöver lite råd här tack :)
 
Cellulosa med salt är helt ok...
Cellulosa finns som vanlig isolering i skivor men dom är inte roliga att arbeta med smular och dammar.

Det finns egentligen inte några allternativ till cellulosan eftersom det inte kräver luftspalt så tjänar man isoleringstjocklek.
 
Då är det vad det är. Om man skulle regla upp med 120 reglar. Skulle det kunna ge några fler grader eller är det bortkastat? Är ju en del jobb att fixa det!
 
120 mm isolering är givetvis en enorm skillnad mot ingenting. Sedan kan det bli bättre med mer, men sannolikt är skillnaden i läckage större mellan ingenting och 120 mm isolering än mellan 120 och 300 mm.

Erik
 
Då är det bara till att börja regla upp.

Kan man täcka detta sedan med spånskiva så man fortfarande kan ha det som förråd?
 
Kan man få tag i isoleringsplattor (mattor) i cellulosa omnejd sörmland?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.