Jag har sedan länge spanat in en bilsäng som ser ut som en jeep på halens och nu när dotterns rum äntligen är färdigt så har dom till min stora sorg slutat sälja den. Halens sålde tidigare även den här sängen så jag antar att det är samma tillverkare (tänkte att om man kan få tag på tillverkaren så kan man få reda på var man köper jeepsängen). Är det någon som vet vem det är?

http://sampa.se/butik/index.php?route=product/product&path=35&product_id=56

Halens vägrar svara på vem tillverkaren är. Jag har även mailat Sampa och frågat men inte fått något svar. Ska testa att ringa dom i veckan.
 
Ja det kanske man borde göra. De första två sängarna på alibaba skulle vara perfekta men jag är inte så sugen på att köpa mer än en.

Tyvärr så har jag ju visat henne bilden på jeepen för ett halvår sedan och trots att vi inte pratat om det alls sedan dess så började hon nu lyckligt prata om att hon skulle ha en grön bilsäng. Trodde inte 2-åringar hade så bra minne... Den röda på bedextra är också precis den som halens hade förut, typiskt att de inte har den gröna jeepen också. Brandbilen som finns hos sampa.se skulle hon säkert också gilla (racersängarna också men det har hennes kusin och jag vill inte härma för mycket). Men jag hade ju tänkt att inreda med lite djungel/bondgårdstema så då måste man ju tänka om på det.
 
Nu hittade jag äntligen en bild på bilen

http://www.ozoutlet.com/jungle-jeep-p-136.html

Men det var mycket dyrare där än vad det var på halens och sedan så tillkommer ju madrass och frakt så det blir väl till att leta vidare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.