Jag köpte mina Peltor Alert radiokåpor med medhörning på tyska ebay. Nya i kartong från ett företag och till ett betydligt bättre pris än i Sverige. Jag tror att jag betalade 125 EUR för dem. Medhörningen gör kåporna lite dyrare än vanliga kåpor.
 
Har oxå ett par Peltor Alert. Nackdelen med att bo i Skåne vid
kusten med Danmark runt husknuten är alla jästa radiokanaler! När jag går igenom verkstan (10m)
Får jag in 4olika kanaler, vrider jag dessutom på huvudet så ytterliggare 4 kanaler beroende på vilket håll jag tittar!
Vad tror ni händer när jag hukar mig ner?

:/
 
Tycker det låter som om radion i dina kåpor har dålig kanalseparation. Inte ligger väl några av de danska kanalerna helt centrerade över någon av de svenska? Går iofs att kolla hos Teracom samt den danska motsvarigheten men det är jag för lat för att göra :)
 
Låter som om du får ta och koppla in ajpjodden masse ;)
 
jag har ljudböcker i min Nokia N900, slår på en sån, kopplar på FMsändaren i telefonen och rattar in Peltorkåporna klockrent!
enda nackdelen är att det finns för lite bra ljudböcker, det går 2-3st i veckan beroende på jobb och bilåkning...
 
Kolla på biblioteket. Jag köpte en massa ljudböcker när jag pendlade 130 km/dag. Sen insåg jag att det finns hur mycket som helst på biblioteket. Det finns en massa klassiker som alla har hört talas om, men få har orkat läsa. Jag lyssnade, inte utan behållning, till Dostojevskis Brott och straff på ett par veckor. Jag tror att det rörde sig om ca 27 skivor. Inget för verkstan, dock!
 
För några veckor sedan så köpte jag biltemas gula radiohörselskydd, dom var så billiga så jag tyckte det var värt att testa dom.

Jag måste säga att dom är väldigt mycket bättre än vad priset antyder.
Sköna att använda, väldigt bra mottagning, väldigt lätt att justera in kanalerna och bra ljudkvalitet i dom.
 
Nej det är jäkligt frustrerande. Hade hyst mkt hopp till dessa Peltor lurar men den dåliga kanalseperationen gör mig förbannad då dom ändå kostar 1500 pengar!
 
Måttet rågat... Var hittar man kabel att kunna koppla in en Ifån till Peltor? En kabel som går från 3.5mm till den däringa dubbelstift kontakten som sitter på kåpan...
 
Redigerat:
Jepps, fast det står mono, så kolla så den som inhandlas är för stereoljud.
FL6M verkar vara rätt (stereo)
 
Bra pris om inte annat
 
Radio + (bra)musik, hur menar ni då? :(
Alla frekvensaer utanför P1 huserar endast dumheter, rotvälska (alla andra SR-kanaler) eller "Best of..."-skiva på repeat (komersiell radio).

Rättning: P3 Humor är undantaget (världsklass) samt vissa av deras specialprogram med musik.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.