tacksam för tips om lämpliga spottar för infällning under överskåpen.
bygga så lite som möjligt , ge bra ljus!....samt lite värme....
måste finnas massa här med erfarenhet o tips?
 
Ett bra alternativ till spottar är ju dom här ledstripsen som säljs nuförtiden. bygger ingenting och bara att klistra upp. Och ger ingen värme.
 
LED strip är ett bra alternativ, finns idag varianter där färgtemperaturen (vit) är reglerbar. Man kan själv välja om man vill ha från 2 7000 K (varm vitt) upp till 8 000 K (extremt kallvitt, används mest i akvarium). Man ställer in den färgtemperatur som passar bäst. LED strip är även ofta så att de går att anpassa längden efter vad man behöver.
 
Har just satt in dessa Hermes http://www.beslagdesign.se/produkter/64/1142 och är mycket nöjd. Bra starkt ljus och inte något "blåstick" som det kan vara hos billigare led. Har monterat med c/c 40cm. Finns både med och utan distans. Har även monterat touchdimmer till dem.
Om du vill ha ett billigare alternativ så har Ikea en förpackning med 4 mycket platta (och snygga) ledlampor som monteras med dubbelhäftande tape. Vitare ljus och inte så starka som Hermes. Om du har ett ljust kök räcker dessa. Sätt med c/c max 30cm.
 
Ska själv sätta in LED från Designlight. Lyser riktigt bra och bygger inte mycket.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.