Hej, jag håller på och renoverar min lägenhet från 1912 och behöver få tag på lite foder som går i samma stil som befintlig. Jag har letat förgäves på diverse byggmarknader. Är det någon som har något tips i Stockholmsområdet där man kan hitta lite udda foder. Jag bifogar en bild på hur de (ungefär) ser ut.

Tack.

.johan
 
  • foder.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Kolla Nacka byggnadsvård. Finns också Råkans nära Uppsala som är prisvärda. Båda ställena har ett bra urval och kan också ta fram nya frässtål vid behov.
 
Ta med en bit foder till ett hyvleri så gör de nya till dig. Kostar inte särskilt mycket mer än att välja något färdigt som nästan stämmer.
 
Jag kollade precis med Nacka byggnadsvård och de tar 2500:- i engångsavgift och ca 50 kr löpm för att göra exakta.Jag behöver ca 16 m vilken skulle bli drygt 200:- metern.
 
http://www.listspecialisten.se/avdelarlister.htm längst ner på sidan är rätt lik.
Tycker du ska kolla med Råkans (http://www.rakans.se/). Om de har stålet (inte omöjligt) så tar de 600:- i engångsavgift därefter ca 24kr/m. Har de inte stålet tillkommer ca 1500kr. (priserna kommer från en offert jag fick förra året, så det kanske inte stämmer exakt)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.