Undrar om någon har gett sig på att förlänga sladden på sensorn (kameran) till Xbox 360?

Har allt kablage dolt i väggen och all utrustning placerad på annat ställe än rakt under TV´n för ett renare utseende. Därför inte så kul att behöva ha Xboxen med synliga kablar vid TV´n. Microsoft säljer ju en förlängningssladd men denna är ej tillräckligt lång.

Rören i väggen från TV till övrig utrustning är på hela 15 meter. Har någon provat att skära av kontakten och löda fast en förlängning? Behövs i så fall någon signalförstärkare?

Andra tips?
 
Förstår att informationen om detta är knaper dels p.g.a. att de flesta har sin utrustning rakt under TV´n samt att systemet är ganska nytt. Hittade själv lite information på http://www.rpsd2010.com/?p=93 där man talar om aktiva USB-förlängningar i olika längder. Eftersom Kinectsensorn har en något udda kontakt så pratas det också om en USB-adapter men var hittar man en sådan tro?

Ingen som har mer info?
 
Funkar det som XBox-controllers så är det bara USB men med annan plugg. Där är det bara att klippa sladden, klippa en USB-sladd och sedan löda efter färg. Det är en extra tråd i XBox-kabeln, men den används inte.

Folk har ju lyckats använda Kinect-grejan till PC-hårdvara, så jag tror inte att det är så krångligt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.