Vill ni ha titlar eller inte?

  • Antal röster
    249
  • Omröstningen stängd .
haavard skrev:
Det här är ju en rökridå skapad av Admin för att ta fokus bort från det som är viktigt: Alla stängda trådar och medlemmar som straffas för att de skriver om verkligheten.

Bra du påminde oss så vi inte missar det i denna tråden med ;)
 
Är det inte dags att stänga omröstningen nu när vi i "C-alternativet" har övertaget!? :wow::rolleyes:

//Patrik
 
kamilenski skrev:
Röstade på B men tycker som du!
Mycket rättvist!


kamilenski / Amatör

Edit:

Per Eskilsson . Vill du ändra mitt till C ?
Det går inte att ändra någons svar. Det kanske är bra att det är så. ;) Låt oss komma ihåg att du ändrat dig när vi räknar samman om en vecka.
 
Det viktigaste är att vi har kvar titlar, sedan får dom gärna vara lie smålustiga otrevliga.
Vidare bör Inlägg i Övrigt, Feedback tex INTE komma med i "stegräknaren".
Här tramsar vi ju mest omkring, småtjöter, kivas o småskrattar.

Mao Röstade jag på C

Jag är förvånad att alla B anhängare plötsligt försvann då dom uppenbarligen var så många o det var så viktigt att vi alla ska vara gråa o lika.
 
Galet många som engagerar sig i den här frågan.. :)
82 röster so far.
 
Bra titlar tycker jag ska vara automatiska och ger en fingervisning om hur aktiv en forum medlem är och hur länge de varit medlem. Värdet av ett inlägg kan ställas mot titeln.
 
Vem orkar bry sig om titlar??? Det står ju hur många poster man skrivit (för den som bryr sig om det), och vill man peka ut vem man är så är det ju bara för den som så vill att skriva den i sin automatinlagda signatur...
 
Jag har ordnat egen titel.

Amatör

Ser ni?
Ska jag ha ngn titel, vill jag inte den har ngt med kunskap att göra.
Möjligen ett antal samlade "tack" från trådskapare.
 
Vi har kanske varit inne på ämnet i tråden, men har inte lusläst.

Risken är väl att medlemmar med yrkesrelaterade titlar blir sönder bombade med frågor och kan inte vara "anonyma", men jag hade gillat olika titlar som relaterar till ens eget "dagsintresse" eller vad man håller på med just nu som var framtagna av admin så att det blir mer riksfritt och diffust för dem som verkligen är Hantverkare. T.ex Husspekulant, ByggareBob, Spikspecialist, Betongkrattare, GrönaFingrar, Voltkittlare, Vattenkonstnär eller tummenmittihanden.

Vad tycks om en sådan variant?
 
Kan inte förstå varför man ska dela in användare i olika grupper. Det säger inte om hur duktig eller vilka kunskaper personen har .
Att ha egna titlar tycker jag låter som ett kul förslag vilket Farzan skrev, då skulle man kunna få veta om det är en ”röris” som tipsar om elinstallationer.


Vetgirig
 
Titlar är allt lite roligt även om jag tyvärr inte har några egna förslag, tackknappar eller samling av tack tycker jag däremot inte för det kan balla ut lätt.
 
Ja, C - med möjlighet att välja titel själv, annars B - inga titlar alls.
 
RozKidoo skrev:
Värdet av ett inlägg kan ställas mot titeln.
Hur aktiv en person varit säger ingenting om kunskap eller erfarenhet, "värdet" ligger i vad personen skrivit och hur det skrivits.
 
ordain skrev:
Ah, en klassisk svensk tre-alternativsomröstning som riskerar att få ett resultat som det kan diskuteras kring i evighet :)

Ej helt osannolikt scenario: Linje 2 blir störst, men linje ett och tre blir tillsammans större än linje 2, vilket skulle innebära majoritet för någon form av titlar, men kanske finns inget titel-system som en majoritet kan stötta ändå.

Tycker mig känna igen detta scenario från någonstans...
Ett vanligt sätt att lösa en sådan situation är att först rösta om det ska vara titlar eller inte. I nästa steg röstar man om vilken typ av titlar det ska vara. Men denna propositionsordning ger inte heller alltid ett rättvisande resultat. Det kan ju vara så att man hellre är utan titlar än titlar enligt förslag a men att man vill ha titlar enligt förslag b.

En annan och kanske bättre ordning är att först rösta om vilket av två förslag som är bäst, titlar enligt a eller titlar enligt b och sedan rösta om man alls ska ha några titlar alls. I detta förfarande vet man vilket förslag man kommer att rösta för eller emot. Att som i detta fall rösta om att ha titlar men andra obestämda titlar (förslag C) är ju nästan omöjligt att rösta på. Man har ju då ingen aning om vilken typ av titlar det kommer att bli och hur det ska bestämmas. Konstigt nog tycks många rösta på C utan att veta vad man röstar på.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Propositionsordning

/Mats
 
Bumpar tråden för att den ska få ökad synlighet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.