21 433 läst · 15 svar
21k läst
15 svar
Kan micron bli dålig?
Sida 1 av 2
Tycker vår micro nästan bara värmer tallrikarna istället för maten nu för tiden.
den är 2 år gammal o har funkat bra med samma porslin o tallrikar hela tiden men nu för tiden så går de inte hålla i grejerna man har i fast maten inte värmts upp tillräckligt.
ja vet me olika tallrikar o material o så men funka ju innan.
kan micron ändra sig? så den blir sämre?
den är 2 år gammal o har funkat bra med samma porslin o tallrikar hela tiden men nu för tiden så går de inte hålla i grejerna man har i fast maten inte värmts upp tillräckligt.
ja vet me olika tallrikar o material o så men funka ju innan.
kan micron ändra sig? så den blir sämre?
Inget tips, vet bara att dom kan tappa i effekt, vi hade två likadan på jobbet där den ena var markant sämre.gb79 skrev:
Tror det berodde en del på att det fanns dom som envisades med att köra metall i den,,,
Har även märkt på den gamla (utbytt för 5 -6 årsen) att det tog längre tid att värma maten mot slutet...
ah ok kan va så att fel grejer åkt in i micron här med nån gång kanske,Zixten skrev:Inget tips, vet bara att dom kan tappa i effekt, vi hade två likadan på jobbet där den ena var markant sämre.
Tror det berodde en del på att det fanns dom som envisades med att köra metall i den,,,
Har även märkt på den gamla (utbytt för 5 -6 årsen) att det tog längre tid att värma maten mot slutet...
men effekten finns nog där, bara inte inställd på mat, tallriken sprack nästan, syns sprickor i färgen o den knaka när den skulle ut, gick inte hålla, visst var köttet varmt men inte överdrivet, lagom.
får väl börja lägga in maten direkt i micron utan tallrik, blir så jävla söligt me soppa bara :wow:
gb79 skrev:ah ok kan va så att fel grejer åkt in i micron här med nån gång kanske,
men effekten finns nog där, bara inte inställd på mat, tallriken sprack nästan, syns sprickor i färgen o den knaka när den skulle ut, gick inte hålla, visst var köttet varmt men inte överdrivet, lagom.
får väl börja lägga in maten direkt i micron utan tallrik, blir så jävla söligt me soppa bara :wow:
Så vitt jag vet är det vattnet i maten som värms. Kanke hade du en våt tallrik...
Medlem
· Västerbottens län
· 17 859 inlägg
Det ska visst vara så ett visst porslin tar åt sig mer av microvågsenergin när de blir äldre och därmed blir tallriken het men inte maten.
Prova med annat/nytt porslin.
Sedan så tappar micron effekt med tiden, microvågsröret bränns ut med tiden.
Protte
Prova med annat/nytt porslin.
Sedan så tappar micron effekt med tiden, microvågsröret bränns ut med tiden.
Protte
Medlem
· Västerbottens län
· 17 859 inlägg
Nej jag har för mig att det är något med kristallvattnet som det händer något med efter en tid, vi har porslin som har fungerat men nu blir det brännhett efter micring.
Protte
Protte
ah ja körde iaf lite risgrynsgröt nyss i micron, bytte till en annan tallrik som är ett annat märke och inte vart i disken på länge tror ja, 2 min, gröten knappt lagom, tallrik gick inte hålla i. la även en tallrik uppepå för att inte gröten skulle explodera i micron som den gör ibland men den tallriken blev inte varm, men de var en sån som nästan sprack av värme gången innan så ja vet inte vad de är för skit.
kanske ska va så på den modellen.
kanske ska va så på den modellen.