Hej där,
Har precis installerat DSCs DLS2002 på min nya Windows 7 64b Pro-dator vilket gått alldeles utmärkt. Däremot vill den inte köra Webupdate även om jag startar Windows i administratörsläge.

Webupdater laddar snällt ned filen, försöker installera den men sen mot slutet så får jag en dialogruta som säger "Errors were encountered downloading and installing the requested drivers packs". Även i Webupdates fönster står sedan "Error installing". Har inte kunnat hitta något på nätet. Någon här som har erfarenhet?

Har inte haft några problem med den på Windows XP.

Håkan
 
Kan det vara så att det är 64 bitars som spökar?
 
Jag kör ju Professional-versionen så de ska ju klara av 32-bitarsapplikationer på korrekt sätt. Men om man måste göra någon speciell inställning i Windows eller så för att Web updater ska fungera vet jag inte...
 
Har prövat att köra Win 7s Troubleshooter så att jag startar DLS2002 Webupdate i Win xp o även win 98-kompatibelt läge och som administratör men det vill sig ändå inte . Övriga delar verkar dock fungera som de ska....:(
 
Hmmm, eftersom DLS IV åtminstone är lite nyare funderar jag på att ge det ett försök med Win 7 "kompatibilitetsprylar". Men kommer mitt DSC system från ~2005 stöjdas? Det är ett PC5020 (864 moderkort) med ett PC5500Z keypad, några PC5108 expanders, en AXT expansionsmodul och ett 5580TC-kort, allt programmerat via PC-link.

Håkan
 
Fortsätter att svara på mina egna frågor :) Med lite tur kanske det hjälper någon annan. Svaret på min sista fråga är tydligen Nej. DLS IV är en senare programvara som enbart stödjer senare DSC-larm vilket ju indirekt också framgår av dess systemkrav....
 
Då har jag fått DLS2002 att fungera med hjälp av Windows 7 64b Professionals Compatibility Troubleshooter. DLS2002s Webupdate fungerar inte så alla uppdateringar har jag laddat ner och installerat manuellt. Med hjälp av den USB-Serie-port-adapter som DSC rekommenderar, Keyspan USA-19HS, fungerar kommunikationen till mitt system med DSC864/5020NA, panelen LCD5500Z och kommunikationskortet ESCORT 5580 alldeles utmärkt. Jag kan äntligen kasta min gamla dator på skroten d^_^b
 
swehjo, vart hittade du uppdateringarna för nedladdning? Jag har exakt samma fel fast med DLS IV. Kunde ta ner första uppdateringen men nu har uppdateringstjänsten lagt av.
 
Stäng av Windows Firewall innan du kör update, innan gjorde den det själv, vet inte varför den slutat, skall kolla upp detta mer i detalj. Glöm inte att sätta på FW efter nedladdningen.
 
swehjo skrev:
DLS2002 hittas på [länk]. DLSIV har jag däremot ingen aning om. Har för mig att jag hittade den via googling men jag överlåter den efterforskning med varm hand till dig :)
Hmm, kollade igen och vände nog på förkortningen så det var en annan uppdatering jag avsåg.:blushing:
 
ja jag vet inte om något hände inatt! Nu när jag drog igång datorn så tänkte jag slå av firewall'n. (tack för tipset pbengtsson, det är ju en bov i många konflikter så det borde jag ju haft en tanke på)
Höll dock på att dribbla lite så jag stängde av DLS Update och döpte om den fil (DLSAutoUpdate_IV_NA_1.3.0911.19001 ) som laddades hem igår och finns under som fanns under C:\Program\DSC\Update\temp\ .
Startade DLS Update igen och då fick jag inga felmeddelande, tryckte på Update och då började den ladda ner den andra uppdateringen.

Om det nu var det eller om det släppte under natten vet jag inte. (Jag hade startat om två gånger igår utan att det blev någon skillnad)
Nu snurrar dock DLS IV på min 64 bitars W7:a! Då är det dags att förstå sig hur denna programvara funkar --- men det tas i en annan tråd! :)
 
.. och idag är det åter problem att använda uppdateringsprogrammet. Provade stänga av brandväggen men det gjorde ingen skillnad.
Nu är det väl ingen fara då det funkar på en av de 32 bitars W7 som finns men det borde ju komma en uppdatering från DSC för 64 bitars.
 
jormah01 skrev:
.. och idag är det åter problem att använda uppdateringsprogrammet. Provade stänga av brandväggen men det gjorde ingen skillnad.
Nu är det väl ingen fara då det funkar på en av de 32 bitars W7 som finns men det borde ju komma en uppdatering från DSC för 64 bitars.
Ja, lagom till att vi har 128-bitars maskiner ;).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.