Tyresö
Finns det någon mer än jag som funderat på hur seriöst byggda husen är i "Extreme home-makeover? Dom bygger ett hus på en vecka - inkl. gjuta betongplattan.

Jag kan med min kunskap om betong säga att oavsett om dom använder den mest extrema uttorknings-betongen, så har den definitivt inte fått tillräcklig torktid innan dom lägger på golven.

Finns det fler som är specialister inom andra bygg-yrkesgrupper här på forumet som precis som jag, vill påstå att husen som dom bygger inte blir byggda med rätt sorts noggrannhet eller med naturens lagar (torktider etc)?
 
Har funderat på detta med, det är ju trots allt tv, trixar dom inte lite med tiden och gör det under längre tid men presenterar det som en vecka?
Bara min tanke om det hela.
 
Tyresö
Det där har jag också funderat på - det är i alla fall något som inte stämmer när dom i TV kan bygga ett hus på en vecka, men ingen i den riktiga världen klarar av det - trots det helt vansinniga tempot när ett hus ska byggas.
 
Med tanke på att det är "united states of lawyers" så är det nog uppehåll i sändningarna tills plattan torkat... tänk vilka goa stämningar det kan bli från dem som får sitt hus rivet till att få ett nytt som ruttnar ihop efter några år...
 
T
Ungefär som svenska "Bygglov" som är 4 dagar på sina projekt i TV. Men i verkligheten kan dom vara där upp till två veckor : )
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.