Är det någon här som har byggt eller håller på att bygga något av LB´s Ugglanhus? Om så vad får ni betala för betongplattan vid taköversprånget till uteplatsen samt plattan vid entredörren? Sen undrar jag även vilka badrumsmöbler som ingår som tex spegelskåp och sådant, enligt säljaren vi pratat med så ingår bara vanlig vask och vanlig spegel. Vad får ni betala för ryggåstak i vardagsrummet? Är det någon som fått byta vitvarorna till rostfria och vad har det i så fall kostat? Kan ni redovisa vad ni har gjort för tillval och vad de kostat. Vilka priser har ni fått?? Själv är vi inne på att bygga ett Pärlugglan.
Tacksam för svar...
 
Har byggt annan husmodell från LB-hus så jag kan bara svara på frågan om rostfria vitvaror. Vi valde till rf på rubbet. Merkostnaden är ungefär det samma som prisskillnaden i butik, sådär 500–1500 kr per del.
 

Vi har beställt ett Kattugglan från LB-Hus, har valt till ryggåstak, tror vi får ge 29 tkr för det.
Vitvarorna ska vi välja bort, ska dock inte ha rostfria utan bättre vitvaror än det som ingår, för det fick vi betala i stort sett samma pris som avdraget, men då fick vi ganska bra rabatter... ;)
 
hej
köpte ni nyckelfärdigt? eller nästan nyckelfärdigt?
vad blev slutsumman exkl. tomt?
 
Slutpris för vårt hus hamnade på 1,1 och detta är ju utan tillval. Sen kommer tomt, va, el bla till. 8)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.