Hej på er.

Det har varit mycket klagomål på LB-hus den senaste tiden. Vi har tittat en del på deras hus Lommen, och skulle gärna vilja höra om någon har positiva erfarenheter av leverantören. Det verkar annars vara mest klagomål som kommer fram här...

Hälsningar Andreas
 
Har ingen erfarenhet av dom, men tror det har stor betydelse vart du bygger och vilka hantverkare du får. Verkar vara som ett lotteri :-/
Sen e det kanske så att det e dom som e missnöjda som man hör mest ifrån. Har då sj läst på forumet dom som varit nöjda med LB-hus, så nog finns även dom.. Sen e det så att inget hus som byggs e felfritt, det jag tycker e viktigast e att man rättar till det som blivit fel inom rimlig tid. Vilket verkar vara svårt för vissa husleverantörer. >:(
 
En nöjd LB-Hus ägare räcker upp handen här!
 
Här kommer en till :)
Kolla gärna in hemsidan, där det finns lite info om hur vår Lb-hus process har gått till... ;)
 
L
vi är nöjda än så länge...dock bara kommit till färdigt bygglov ännu.../L.
 
Hej
Vi e åxå nöjd änsålänge.

Men jag tror det har mycket med att göra vilka männsikor som man har att göra med.
 
Vi är oxå nöjda så här långt (ska gjuta grunden vilken dag som helst)
 
Hitills har allt funkat mycket bra. Vi har byggt en jorduggla. Besiktning idag-verkar ganska lugnt.
 
Byggt pärluggla i skåne/genarp. Mycket nöjda!!!! verkade göra det mycket profsigt. I princip inga anmärkningar på slutbesiktning (lite skrapad färg och en sockel som satt snett på ett skåp). Rekomenderas av oss i alla fall.
 
Kul med människor som vågar satsa och bygga nytt!

Lommen är ett stort hus, har ni stor familj? Många barn ;)

Vill i alla fall önska Er lycka till!

// Farbror Melker som seglar i Silence

 
I vårt område har vi ett LB-Hus som byggs. Utan att veta detaljer kan jag iaf berätta att bygget verkar stå still, det har inte hänt mycket där den senaste månaden.
 
Vi är nöjda med LB än så länge i alla fall. Vi har nyss skickat in ansökan om bygglov, så vi har inte kommit så långt. Hittills har vi fått mycket (och snabb) hjälp av säljaren.

Robert_Maria: kikade in på er hemsida, och det verkar som om ni tycker att det går lite långsamt i ert bygge också. Det är inte så att det tar lite längre tid än vad ni vill/trott? ;)
 
@Uven147

Nej du, det tar inte längre tid än vad vi trott, det går faktiskt före tidplan. Det är så att i olika steg av bygget så "syns" arbetena olika mycket. I början (vid resning) går man från inget till väldigt mycket på kort tid. Nu har vi kommit in i en fas där det fortfarande händer mycket men det syns inte lika mycket från vecka till vecka. Utsidan är så gott som klar och det kommer den förbli länge, det är på insidan det sker saker men mycket är som jag skrev inte alltid det syns. Avlopp, ventilation och annat märks inte så tydligt.

Det är klart ni får hjälp av säljaren. Ni får säkert jättebra och snabb assistans och svar på frågor. Vänta bara tills ni skrivit på och klarat av avrop, då är ni inte lika intressanta för honom längre, då är eran affär redan säkrad för honom.
 
Jodå, vi är rätt så nöjda än så länge, vi är nog rätt så jobbiga att ha som kunder men har blivit bra bemötta hela vägen..
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.