Letar efter ngt combopaket för bra pris med bdf452, ngn som känner till eller sett ngt på ngn hemsida, tyvärr innehåller alla set i US bhp-452. Skall man kanske hålla tillgoda med den? alla tips är välkommna. Hittar inte lxt600 i tyskland, borde kunna vara ok pris där?:)
 
tipsa gärna - så blir det beställning bums :D:D
 
Jag skulle hålla tillgodo med den. Märker du att du ruttnar på att den är 2cm längre i nosen så köp en BDF452 lös då i stället.
 
LXT600 innehåller såvitt jag sett BHP451, inte BHP452, det är alltså en större och starkare maskin som ingår, jag skulle nog köpa till en body av antingen BHP eller BDF 452 och komplettera med. Vill man riktigt vara nyast och häftigast så finns ju den nya BDF456 också som verkar vara en faceliftad 452a.
 
Just det ja, my bad. 451:an är rätt stor.

BHP452 lös (svartvit) kostar skit och ingenting (450 pix typ) på det andra stället jag länkade till ovan.

Annars kan du ju köpa LXT425 och köpa lösa BJV181, BSS610 och BTD140 lösa. De tre är väldigt billiga på den sajten just nu som lös variant (särskilt sågarna). Och så får du med sticksågen också (ingår i LXT425), som jag personligen älskar. Så skulle jag nog göra. Länkar nedan.

http://www.power-tools-pro.co.uk/ma...x-3ah-lithium-batteries-5mtr-tape-p-5670.html
http://www.power-tools-pro.co.uk/ma...plied-body-only-57mm-depth-of-cut-p-3871.html
http://www.power-tools-pro.co.uk/ma...aw-supplied-body-only-28mm-stroke-p-3874.html
http://www.power-tools-pro.co.uk/ma...-driver-supplied-body-only-14-hex-p-3858.html
 
Det går givetvis också fint. Jag gick på att det blev billigare på "mitt" sätt (runt 15 pund exklusive moms) och att det känns onödigt att skaffa en extra dragare om man inte har behov av en. Han kan troligtvis tjata till sig den stora väskan om han vill, jag fick med en väska (ingen aning om vilken av dem det är dock) utan att någon skulle ingå när jag gjorde på ett liknande sätt härom året.
 
om man köper från us blir det ungefär 1.27 gånger priset plus leverans
 
520 dollars på tooling plus 120dollars för frakt, vad tror ni?
 
magjo skrev:
520 dollars på tooling plus 120dollars för frakt, vad tror ni?
Jag antar att det är LXT601 hos Toolking du jämfört med. Om man slår på tull och moms på det priset blir det ca 5900kr, och om du handlar en engelsk sats hamnar du på runt 7500, då skiljer laddaren, den amerikanska är för 110v och den engelska är för 230/240v, samt att den amerikanska cirkelsågen har ett udda centrumhål då det är en 611 och inte en 610.Även lysdioden på cirkelsågen saknas på den amerikanska. Även tigersågen skiljer, BJR181 i den engelska satsen har lysdiodbelysning och bältes/stegkrok medan den amerikanska BJR182 saknar detta. Även borrmaskinen skiljer då den engelska versionen har en dyrare borrmaskin BHP451 vs 452. Det verkar även som att det bara är två batterier med i den amerikanska Om du klarar dig undan tull och moms så blir den amerikanska betydligt billigare, men personligen skulle jag nog gå på den engelska satsen, bara ett extra batteri och en direkt användbar laddare motiverar prisskillnaden för mig.
 
610-cirkeln har också motorbroms och spånsug om jag inte missminner mig. Det förstnämnda är väldigt bra om man får hugg/kast kan jag rapportera.
 
Och en grej till: Är nåt i jänkarpaketet paj måste du skicka det över pölen för garantireparation. UK-prylarna kan du lämna in t ex Bandhagen (vet inte vad du har för närmaste garantireparationsverkstad). Inte för att de är paj så ofta men är skillnaden i pris liten kan det ju vara bra att ha i skallen.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.