Hade även varit intressant att veta hur du löste det med tätskikt. Vilka produkter? "Badkarspropp"?
 
finns det ett tätskikt som är tillåtet att ha i pooler.... jag var på en tätskicktskurs steg 3 förra veckan på cc höganäs och det var en ifrån deras teknik avdelning som höll i kursen. ämnet pooler kom upp på agendan där och han sa att det ända som håller är vatten tät betong, att det inte fanns några godkända tätskikt för pooler.. jobbar som plattsättare men har aldrig kaklat in en pool så vad vet jag.....
 
Sånt där är riktigt häftigt, vore kul om du lade upp bilder som sagt :)
 
Just det här med godkänt tätskikt för pooler är ju lite flytande om man ska försöka vara rolig... Finns vad jag vet inget godkänt av BKR. Men det finns ju som är godkänt av tillverkaren. Jag är inne på tre olika, bl.a. Sopro DSF 623. Men det vill man ju inte ha i hela badrummet. Så min tanke var att tätskikta hela badrummet med godkänt system från Sopro, och tilläggstätskikta med DSF 623 i badkaret. Inväntar svar från Sopro.
 
Sopro DSF är konstruerat för just pooler altaner balkonger mm. Gå in på Kakelspecialisten. se så kan du läsa om poolsystemen. Himla jobb att få det tätt runt lampor osv. Kör med sopro dagligen och tycker deras grejer är bra.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.