Hugaligen! :surprised:
Lider med dig, Fluffe. Hoppas att alla inblandade tar sitt ansvar, så det löser sig för er.
/Niklas
 
:surprised:

Ta det lugnt bara, det mesta brukar lösa sig.
Det är säkert inga problem att reparera skadorna, och i.o.m. att skadan upptäcktes så fort så behöver du inte vara rädd för mögel och sånt.
 
Hände mig också efter dryga året - tätningen runt golvbrunnen i dushen på övre våningen var kass så det rann vatten efter väggen på nedervåningen :)

Byggarn hade såklart satt firman i konkurs så den vägen var borta (som tur var i detta fallet!).

Vi fick ett nytt badrum med klart snyggare kakel på hemförsäkring och blev skitnöjda!
 
;) Du kan nog inte räkna med 'hyresnedsättning' eftersom huset är ditt, juuu.

Med andra ord - försäkringsbolagen ersätter endast faktiska merkostnader. Kan du inte bo i huset kan du troligen få ersättning för tillfällig bostad under reparationstiden. Samtidigt är det tur i oturen att du troligen får full täckning när det gäller reparationerna - eftersom huset är så nytt.

Brand i grannes källare med stora rökskador i huset. Grannen föredrog husvagn på tomten i sex månader ist för lägenhet och försäkringsbolaget satte upp en mastodontvagn av lyxtyp. Så grannen var mycket nöjd ;D
 
Du kommer ju iallafall inte lida ekonomiskt för det hela då det går på försäkringen. Självrisker kan man lätt "arbeta av" genom att erbjuda sig att flytta undan dina egna grejor ur de rum som måste åtgärdas....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.