vi ska bygga eksjöhus villa trend men tycker i dagsläget att det är för många sovrum, vi är än så länge bara 2 vuxna,
Vilket förskag tycker ni är det bästa? För bilder se här:
http://www.styleroom.se/album/19920
 
Jag tycker att bägge förslagen är dåliga.
Det första, som sagt, blir alldeles för långt att ha matrummet i ena hörnet av huset och köket i andra.
Att göra matrum av det lilla rummet bredvid köket tror jag också är dåligt. Det ser för trångt ut.
Det känns som att tvättstugans placering och gyttret av allrum och sovrum i högra hörnet låser upp möjligheterna till förändring. Finns det ingen annan husmodell som passar er bättre?
 
originalplanlösning är bäst, tycker jag. Fattar bara inte varför huset smalnar till i den delen som innehåller garage,kök. En rak vägg skulle ge mer förvaring i garage och större kök (skafferi?) utan att kosta mycket mer .......
gaia
 
Det senaste förslaget tyckte jag var bäst! Ni behöver inte ett matrum tycker jag, det får plats med ett stort bord i köket, alt ett bord med utdragsskiva. Jag tycker även det blev bra med badrummet, tror det räcker med två st. Det stora badrummet ligger nära de två sovrummen till höger, samt allrum.
 
F
Är det mäjligt att flytta väggar i det huset eller är det fast? Går ni på sista förslaget hade minskat stora badrummet och tagit den ytan i köket istället. Sen hade jag skrotat bort klädkammaren vid stora sovrummet och ev miskat lite på allrummet för att få lite större barnsovrum. I stora sovrummet hade jag satt en garderobsvägg istället.

Annars så var det jävligt trevlig planlösning på denna http://hoswestbergs.blogg.se/categor...anlosning.html
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.