Hejsan!
tänkte bara höra om någon har erfarenhet av att köpa och bygga pool från www.jf-fritid.se/
Funderar på att köpa storpoolen med måtten:6,1×3,6 m oval.
Tanken är att gräva ner den på tomten.
Grävjobbet fixar svärfar så hur mycket ska man räkna på om poolpaketet ligger på 22900:-
Tacksam för svar gällande frågan. (vet det finns 1000 andra pooler)
 
Hej,

Jag har ingen egen erfarenhet men har läst en massa gott om den på poolforum.se . Många bygger just jf:s pooler. Sök där så kommer du hitta en massa information.

Mvh Håkan
www.walltorp.net
 
Föräldrarna köpte en sån 92, dock 7.3x3.6, har fungerat fint sen dess stående ovan mark omkringbyggd av en altan, till och med med orginallinern fortfarande men de fick dock byta pump efter 12-15år samt klorinator förra året, ett eller kanske två pooltäcken har gått åt då de blivit spröda med åren. En poolrobot är ett måste, gör städningen enkel och rolig, den som följde med fungerar fortfarande men fötterna på den har behövts limmas fast nån gång. Har varit bra kvalité på grejjerna iaf. Jobbigaste underhållet har varit att lägga på och ta av täcket som håller värmen samt hanteringen vid inför och efter vinter. Isolerat frostfritt pumprum med gott om utrymme runtom skulle de nog gjort om de skulle gjort om det, nu står pumpen under en lucka under altanen och med ett allt för trångt utrymme runtomkring vilket har blivit jobbigt med ökad ålder.
 
Poolpaketet är normalt sett mellan 25 o 50% av totalkostnaden för en markpool. Här pratar vi om en ovanmarkare som går att gräva ner. Då den är enklare o billigare i sin konstruktion så kanske procenten blir fler.
'Mao beroende hur du vill att slutresultatet ska bli så kommer det att landa mellan 50 o 100k. (nu har du förvisso billig grävning... kanske du kan pruta ner några tusenlappar)
 
Vi köpte vår markpool från Rubinpool och i slutändan stog poolen för ca 35% av totalkostnaden trots att kämpade med att hålla budgeten.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.