Vi ska bygga egen pool(mindre)mellanting pool-tunna i marknivå, egenbyggd funderar lite skydd o säkerhet kring. Armeringsnät på gångjärn som klipps efter poolkant o låses, vad tror ni??? Någon me annan idé ..
mvh pette
 
Milkshaken
Låter lite vulgärt kanske... Bygg ett staket istället. Lagen säger minst 90 cm högt, du vet ett armeringsnät är ju glest mellan maskorna, ett barns fot kan komma ned där och fastna..
 
problemet är att vi har berg ovanför, o poolen,tunnan kommer på en terass med mur omkring så det är ingen som "råkar" springa o fastna men dock kan barn ta sig upp på terassen ifall de vill om jag säger så....
 
tänkte på det du skrev om hålen i nätet o hade en tanke på att sätta två nät me förskjutning o ev sätta några tjockare järn i längs me så det inte viker sig(svetsa)... vet inte hur grov dim de finns på nät..
 
Om du ska ha den uppvärmd satsa på ett isolerande skydd. Jag skulle, beroende på storlek, satsa på att plasta in t.ex. sammanfogade styrofoam block (blå cellplast) om du inte kan / vill använda en färdig lösning.
 
Milkshaken
annars om du vill ha nät, så kan du satsa på hönsnät... Finns billigt på Ö&B, kom ihåg at förstärka skarvarna bara
 
tack för svaren, har inte funderat på uppvärmning än o sånt men de klart kan man ha isolering i "locket är det ingen nackdel då kanske de i. o .f s e bättre o snickra lite me ribbor plyfa o isolering ..
 
Hur gjorde du?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.