Hej

Hoppas här är någon som kan hjälpa oss lite. Vi står i start groparna att köpa hus och vi har valt att sätta fiberväv och måla på det själv i hela huset förutom badrummen. Undrar vad ni tror det skulle kosta. Gärna både om man ska göra det själv men även om man köper in tjänsten.

Huset är på 170 m2 1 1/2 plans, och det som ska göras är spackla, sätta fiberväv och måla.
Förstår att det kan skilja men i alla fall ett riktvärde hade varit kanon.
;)
 
Håller på att sätta fiberväv och måla just nu. Fiberväv och färg har kostat c:a 11.000 kr inkl. takfärgen. Huset är på 136kvm.
 
En målerifirma som skall göra allt: minst 70.000:-
 
Tack allihopa. Vi får se vad vi gör. Har inte bestämt oss än. Hoppar fram och tillbaka mellan måla själv eller låta någon annan göra det. Slutar kanske med vanliga tapeter ;D
 
Varför inte lägga ner lite tid på spacklingen och se till att väggen är väldigt jämn och ren efteråt, och sedan bara måla direkt på gipset. Billigt och relativt snabbt, bra om du har någon som kan visa dig hur man gör om du är nybörjare. Har precis hunnit klart 170 kvm med vissa fondväggar (tapet). Har målat ca 3-4 gånger på väggarna, stenhård yta. Vill man ha ned priset lite så målar du med någon billig grundfärg och sedan satsar på kvalité. Beckers har ett dotterbolag som gör dj bra färg för 199:- 10 liter (säljes på OBS). Sedan kan du bryta färgen enkelt själv, testa och våga pröva. Har stressat på vissa ställen och det syns direkt. Men det är bara att slipa ned när man har tid och göra om.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.