Hej!

Då ja letat hus ett tag nu så har vi äntligen slagit till! Blev ett eksjö soutteräng hus från 66 i ett barnvänligt område, stora delar av huset är i orörd standard samt andra delar omgjorda runt 80 talet..

Till frågorna, är inte så hemma i vad ett praktiskt kök är så slänger in planlösning samt bilder på köket som de ser ut idag så får vi se vart de leder...

7d2010101628P9ce9.jpg

672010101645P0b74.jpg



Va de gäller väggar/dörrhål se är de inget direkt som hindrar att riva/sätta igen för en optimal lösning i köket..
 
Fattar inte frågan men ett råd kan jag ge dej ---- vänta med att riva ogenomtänkt i köket och i huset i övrigt bara för att anpassa det till trendiga katalogsbilder. Bo er in i den planlösningen som redan finns i minst 1 år. Samma gäller trädgården - köp bekväma solstolar, en grill .... och njut !
Under tiden hinner ni upptäcka vad som är helt rätt för er och vad kan förbättras. Betänketiden är deffinitivt ingen förlorad tid, det kan många nyinflyttade bekräfta :).
För att göra betänketiden i köket trevligare kan ni ju måla taket vit ( glöm ej spärra kvistar) och uppleva hur hela köket förändras med bara en burk färg :). Behöver fasaden målas/repareras så är sommaren ett bra tid för det. Sen kan ni börja planera nästa steg under långa vinterkvällar ..... och ta det lugnt !!!!!
Lycka till med huset!
gaia
 
Redigerat av moderator:
Måste väll säga att de va nog de bästa tipset ja kunde få, va de gäller fasaden så är den tegel och fräsch så helt underhållsfri.. Inte en spricka på snart 40 år.. Taket kan man börja med, de är tunna pannor som legat sen 66 så de är hög tid för de, fick t.o.m de inskrivet på besiktningsprotokollet att de behöver bytas relativt omgående..

/Lardi
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.