Så här ser det ut hos mig.
 
  • DSCF2723.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • Gilla
UngFixare och 1 till
  • Laddar…
Skogsapan:

Vilka lampor har du i ditt däck?
 
skogsapan skrev:
Så här ser det ut hos mig.
Snyggt, men vilken ful utsikt du har.
Syftar på det stora huset.
 
Dom är inköpta på Jula.
Tycker dom blev över förväntan bra. Cosa 30 heter dom
 
Jag tror att allt ser ballare ut i verkligheten. Men en sak som är viktig för att få till en bra bild är att man ställer in kameran på nattläget och gärna ställer kameran på ett stativ och använder självutlösare så man inte har en skakig hand som håller den pga den långa slutartiden, annars blir det bara kolsvart med ljusprickar. Det säger inte så mycket om hur det verkligen ser ut om man bara fotograferar med autoläget. Men en sak är säkert. Helsike vad läckert det blir med spottar på altanen...otroligt snyggt.
 
Redigerat:
skogsapan skrev:
Dom är inköpta på Jula.
Tycker dom blev över förväntan bra. Cosa 30 heter dom

Snyggt. Hur mkt kostade de på Jula? Hur många spottar har du totalt? Jag såg att de fanns i 10-pack. Jag skulle ev. behöva fler men vet inte om det går att koppla in fler än 10?
 
Dom kostade ca 400 kr: för en sats om 10 stycken med trafo.
Vad jag vet så går det inte att koppla in mer än 10 på en trafo. Jag har 17 stycken lampor inkopplade på två trafo. Kan vara bra att ha några över om någon går sönder
 
Hej
Lånar tråden lite! Köpte 2 st led kit på cheapy om 6st led vardera. Nu till frågan, undrar om det går att koppla ihop dessa till en trafo eller måste man ha två till dem. går ej att koppla ihop utan att kapa/skarva. dem? De är på 0,06w st och på trafon står det max 1,6 va? står inget i manualen om det går att koppla ihop dem!! skulle ju va smidigare med en strömsladd, ist för 2st!!
 
 
Försöker väcka lite liv i den här tråden. Vi funderar på Cosa 30 som har diskuterats så mycket tidigare i tråden, men vi behöver ha ca 30 st i vår altan. Är det någon som har kopplat samman så många mot en enda trafo? Vet någon om det är möjligt, och i så fall hur?
 
Jag håller på med ett altanbygge och har valt Luxform som säljs på bland annat Bauhaus och K-Rauta. De går att bygga ut med i princip hur mycket som helst i och med att alla delar går att köpa lösa.
Någon annan som har testat luxforms prylar och kan ge lite feedback?
 
Jag köpte mina LED hos Claes och det var samma sak där skymningssensorn slutade att funka. Efter ett samtal till dom dom så har jag en ny ligger för avhäntnig i butik. Då jag köpte två satser hade jag en över, så funktionen har jag ändå. Mitt relä sitter under en trallen nära väggen så en är bra skyddad. Har funkat kanon sen dess. Finns bilder på det under "belysning trädäck" här på forumet.
 
Tror inte att det funkar att koppla in fler än 10 stycken på en trafo vad det gäller cosa 30. Totem som rekommenderar lamporna på bauhaus är nog det du ska ha om du vill ha många på samma, men då måste man slanta upp mer dollares. Cosa 30 är otroligt billiga.
 
jag har kopplat 9 lampor till första trafon, sen kopplat nästa trafo till trafo 1 och kopplat 10 lampor till den. Funkar fin fint. Cosa 30 från Jula.
 
Redigerat:
Låter kanon att det går. Det är skönt att ha fel ibland....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.