I
Har nu suttit i funderingar på att bygga hus och gick in på fiskarhedenvillan, husleverantören som säger att det som är standard hos dom är tillval hos andra! Vilket lurendrejeri, har jämfört med ex Eksjöhus, Trivselhus o Myresjöhus som verkligen har en hög standard! Dår får man verkligen allt för pengarna samt att man vet att byggsatsen är bra då den byggs i fabrik! Fiskarheden presenterar endast ett billigt materialpris som det saknas mycket material i om man läser det finstilta! Ska man sen ha det nyckelfärdigt så blir ju entreprenaden mycket dyrare så det blir ungefär samma pris som ex ett Trivselhus där allt verkligen ingår!
 
Tycker det är svårt att jämföra fiskarhedenvillan med de du nämner eftersom att FH säljer en byggsats och de andra nyckelfärdigt hus. Och vissa saker de har som standard är också tillval hos andra, kanske inte hos Eksjöhus och Trivselhus. Men vi kollade på både Myresjöhus och Fiskarhedenvillan och där har t.ex. fiskarheden isolerade innerväggar och slätt alt. paneltak som standard medan Myresjöhus hade isolerade innerväggar och slätt innertak som tillval.

Priset på ett NF Fiskarheden ligger ungefär lika /något under priserna på liknande NF Myresjöhus. Sedan har man ju möjlighet att spara mycket pengar genom att ta in egna offertar och att göra saker själv också.

En sak som är viktigt om man köper ett hus från en leverantör som säljer stomresta hus (som t.ex. fiskarheden, Villa varm m.fl.) är att man måste vara medveten om att det är mycket mera arbete och att man har ett väldigt stort eget ansvar för bygget. Men samtidigt så är ju valfriheten väldigt stor och extragrejer kostar inte speciellt mycket. T.ex. betalar vi knappt 14 000 för att få 2,6 i takhöjd och ca 8 000 kr för att flytta varenda innervägg samt flytta en utbyggnad från fram till baksida.
 
Användare ironsavior jobbar i säljorganisationen för trivselhus, och har därför stängts av.
Seriöst???
 
Seriöst till tusen..
Ja jösses.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.