Jaa du....det vette fasen......men bägge LB-hussäljarna på deras kontor här i Umeå har hoppat av....vet dock inte om det beror på detta..... ???
 
Vi är just i full gång med vårat husbygge genom Lb-hus i Umeå. Hörde ryktas om senast igår att de söker ny/nya säljare till kontoret i Umeå. Hoppas då verkligen inte att det ska stöta till några problem för vår eller andras husbyggar drömmar./azza
 
Jobbar en del mot fabriken i Bromölla och där finns det inga indikationer på några förändringar. Vill ev. själv beställa hus från LB under våren.
 
Typiskt att man ska behöva börja oroa sig för detta nu.....Vi ska också bygga med LB i Umeå. Jaja, tolkar ändå det som står som att det inte berör LB. Vad tror ni andra ?
 
Fick detta svar från "min" säljare...

Hejsan,du och alla andra kunder och anställda inom LB-Hus AB kan vara helt lugna eftersom vi har blivit köpta av en mycket seriös och välmående finasfamilj under februari 2004!Således INGA PROBLEM !
 
Fick ungefär samma svar som ovanstående från "vår" säljare (Borås). Finansfamiljen heter Ahltin (Gambro mm). Så man får väl hoppas det inte finns några oegentligheter i köpet.
 
Hej Jerker !

Vi skall också bygga med LB-hus i Borås...
Vore kul och höra vad/var ni skall bygga samt priser/tillval mm

Mvh,

Peder
 
Är det någon som vet vars dom tagit vägen? jag har haft kontakt med Umeå kontoret nästan under 1 års tid och blivit mycket väl bemött. Alltid varit hjälpsamma och ställt upp med priser och kalkyler. Sedan har vi legat lite lågt ett tag för att vi fått barn. Nu har vi äntligen hittat oss en tomt och då vi nu skall ta kontakt med dom igen är dom borta   ??? vi har visst aldrig något vidare flyt vi.......visst finns det väll andra alternativ, men magkänslan hade nog redan bestämmt sig
 
Jovisst vet man vart de tagit vägen. Du hittar de förra LB-Hussäljarna på Myresjöhus kontor ::)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.