Vi ska renovera vårt kök där det finns ett fönster och ett element under detta fönster - just där vi önskar ha en bänkskiva.
Ritade i Ikeas Home Planner och satte bara en bänkskiva - men kan man "bygga" in elementet?? Eller att man kan ha lådor under så man kommer åt elementet från ena sidan om man skulle vilja reglera värmen?
Hur gör man med ovansidan på bänkskivan? Sätter nåt ventilgallet eller liknande?
 
Sätter du skåp framför elementet går ju värmen in i dem och det blir kallare i rummet. Dessutom får du ju tänka på vad du har i dem. Finns inte möjligheten att sätta golvvärme? Är nog den bästa lösningen i detta fallet. Eller bara bänkskiva med bra luftning uppåt som släpper upp värmen.
 
Vi byggde med extra bred bänkskiva vilket gav plats för element och genomluftning kring det ovanliggande fönstret. Men då blev vi alltså tvungna att specialbeställa diskbänken.
 
har samma problem i vårat kök som är under uppbyggnad nu. Och vi bestämde oss för golvvärme.

MVH Anders
 
Vi gick också på golvvärme i samma situation. Radiatorn åkte och till dess rör kopplades i stället en Wirsbo Push-12 som driver golvvärmen och är inbyggd i ett bänkskåp (fast då kunde vi inte ha lådor just där).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.