Vi har valt en rostfri fläktkåp som ska med utblås i taket. Nu är det så fiffigt att utblåset i taket sitter något längre ut från vägg än fläktkåpans djup. Ska inte detta vara standard kan man tycka? Hur kan man göra för lösa detta? Bygga om fläktkåpan eller finns det andra färdiga fläktkåpor som ser annorlunda ut?
 
Totte_S
Det blir nog till att klippa/såga lite i den nya kåpan och fixa anslutningen. Sedan får ni nog låta en plåtslagare fixa till en liten "låda" i rostfritt, som täcker glappet mellan fläkten och imkanalen. Borde gå att få till ganska enkelt för en plåtis. Ni kommer kanske störa er på det, men ingen annan, de kommer bar tycka att "ni har ett så fiiint kök"! ;)
 
Vi har kikat på övervåningen som ännu inte är inredd och det verkar som man kan flytta på kanalsystemet lite så att det passar med köksfläkten. Sen får man sänka ner taket lite så man döljer det gamla hålet.

Det är tur man inte lyckats köpa in alla vitvaror med amerikansk el-standard för att sedan bygga om alla el-uttag så det passar ;)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.