Hej!
Vi funderar att byta hela kök alltså både luckorna och stomarna och köpa en ny.Vet någon vilken tillverkare som är bra?Har någon köpt kök i Polen eller Gorenje kök?
Tack på förhand!
 
Leta runt lite här på forumet, så får du massor av tips på olika kökstillverkare. De skiljer sig i pris och utförande. Åk runt till dem som säljer kök där du bor, ta med mått på ditt kök och be om hjälp med planering och offerter. När du skaffat dej en bild av vad du vill ha, kan du undersöka mer om köksköp i Polen och vilka vitvaror du ska välja.
Lycka till!
/Ulle
 
Dessa har köpt IKEA kök i Polen:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,908354,00.html
Du kan också passa på att läsa:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,908356,00.html

Jag har handlat en hel del byggvaror och möbler i Litauen. Kan säga att utbudet där är bra mycket större och bättre än här. Du går in i t,ex Senukai (www.senukai.lt) och sen kommer du inte ut därifrån på några dagar. Prova t.ex att åka till Klaipeda med båt från Nynäshamn eller Karlshamn för att shoppa där.

Det är samma märken som här i Sverige samt en hel del andra kvalitetsmärken som inte finns i Sverige.
 
man kan ju kolla runt överallt men av någon konstig anledning så hamnar dom flesta på ikea tillslut ändå.kanske inte så konstigt ändå då man ofta får samma kvalitet för en tredjedel av priset...jag har dock hört några som hämtat ek-luckor billigare i forna jugoslavien. priset på eken därnere är tydligen ungefär jämställt med våran furu här i sverige så det kan vara värt att kolla upp om man vill ha ek-luckor.
 
OK,vi får se hur det går vi tackar för era svar.
 
ikeahantverkaren skrev:
man kan ju kolla runt överallt men av någon konstig anledning så hamnar dom flesta på ikea tillslut ändå.kanske inte så konstigt ändå då man ofta får samma kvalitet för en tredjedel av priset...
;D ;D ;D
samma kvalité men till en tredjedel av priset???Men, snälla, Ikea har inte samma kvalité och finish som dyrare leverantörer. punkt. Om de hade det, skulle man inte välja en dyrare leverantör.punkt. Dock är de bra på att kopiera bra designprodukter och göra schyssta budgetvarianter till bra pris. ;)
TyraMyra
 
Ett tips kan vara att ta reda på vad det finns för olika köksbutiker i närheten av där du bor och sen gå med en skiss på ditt nuvarande kök till dem och be dem komma med förslag på lösning etc och sen jämför du de förslag du fått och tar det bästa. Om itne annat så kan du få många tips på vägen från de olika köksbutikerna som du kanske itne får om du går till en enda. Det enda är väl att man kan känna sig lite illojal om man som i vårt fall får en bra planlösning från ett ställe och sen använder den när man beställer på ett billigare ställe...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.