Du kommer aldrig ifrån att betala anslutningsavgift för VA

Vi behöver då inte betala den kostnaden. På vårat kontrakt var det överstruket. Och vi har till och med frågat det enda som tillkommer är elanslutningen.
Men det skiljer sig kanske på olika kommuner. Hur villiga dom e på att sälja sina tomter. :)
 
inkognito skrev:
Snacka om att bli lurad av deras priser på hemsidan, grunden ingår men alltså inte ditsatt på tomten. inte undra på att allt verkar så billigt då, misstänkte att det var någon sorts lureri bakom. Frågade försäljaren förra veckan och han sa att Vi "Älvsbyhus" är dem enda som har pris på komplett hus på vår hemsida med grund och allt, bara att flytta in.
Ska fråga han imorgon Varför ska vi välja ett Älvsbyhus, när det finns så många andra leverantörer, så får vi se vad han säger.  

Bygglov 25000 var bygger du ?
Har hittat tomt för 50000 där VA är indraget bara dra fram till huset, dem kan väl inte ta 85000 för att gräva in vatten och avloppsrör från brunnen till huset, det är ju ockerpriser, då gräver man ju hellre det för hand.
el inkoppling kostar 15100
Jo tyvärr så kostar indragning av vatten och avlopp så mycket! Det är även grundat på hur stor tomten är, mindre tomt mindre avgivt, större tomt större avgift:)
 
volvo skrev:
Du kommer aldrig ifrån att betala anslutningsavgift för VA.

Nu måste jag få rätta dig lite.... Vi har inte behövt betala någon VA anslutning.. Endast 50,000kr inkl Va sen tillkom elen på 18,000kr that`s it!

Så på nått vis har då vi sluppit den, och jag e då inte ledsen för det :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.