Finns det någon som byggt med Smålandsvillan i Karlskrona området?

Funderar på detta själv och vill gärna veta vad andra har för erfarenheter, har byggtiderna hållits? Har kalkylerna hållit och stämmer det driftkostnader som säljarna räknar med?

Kort och gott, är ni nöjda med Smålandsvillan?
 
Har byggt Mariannelund i Hässlegården i Karlskrona. Byggtiderna hölls, huset har bra kvalitet för den summan man betalade. Saknar en del saker idag såsom takhöjd, stjärnnät, mindre element etc något som SMV idag har åtgärdat med deras senare modellserier.

Dock verkar deras hallar fortfarande svårmöblerade, det finns liksom ingenstans man kan "gömma" jackor etc och det är för smalt att ställa dit eller platsbygga en garderob med skjutdörrar. Kolla gärna upp detta om ni inte vill ha allt sånt synligt från vardagsrum etc. Dessutom har designen börjat bli någorlunda modern, när vi byggde för 6 år sedan var det ganska mycket 80-tal i design och tänk. Vi var på visning för några veckor sedan på ett nybyggt hus i samma område och det är ganska stor skillnad mot vårat hus. Dock kan alla fönster göra vardagsrum svårmöblerat, speciellt om man gillar att se på tv :)

lycka till!

/H
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.