Någon som vet om finns det några billigare alternativ (glasmästare??) än de svindyra färdiga dushväggarna i glas som finns att köpa. Kan man göra något enkelt hembygge? Vilka säljer annars prisvärda alternativ? Vilka beslag ska man använda?
 
www.inr.se har en billighetsserie som ser ok ut i verkligheten.
 
Ja. man tycker ju att det känns som ockerpriser för en bit glas.
Jag letar också lite budgetalternativ.
Undrar hur mycket designen kostar i procent av priset?
 
I modellen som jag skulle behöva kostar INRs alternativ 14000 kronor. Vet inte vilken serie du syftar på? Jag behöver 2 dörrar till en nisch. Alternativt en fast del och en rörlig. Ca en meter brett. Fler svar mottages gärna!
 
Hej,

Vi har under en tid letat efter en välvd duschvägg och har precis som du reagerat över priserna. Vi har tittat på produkter från INR, Swedbergs, Scandbad osv. Till slut så blev det en duschvägg från Macro:
http://www.macro.se/

Fördelen med deras duschväggar är att alla kompletta duschhörnor levereras i ett set om två väggar som kan köpas var för sig till halva priset.
Vet inte om priserna kan räknas som "budget" men det är det billigaste vi hittat i den storlek vi vill ha (ca 100cm)

MVH
Tobias
 
Kanske bathlife.se (trendimport.se) kan ha något för dig/er?
 
kolla bauhaus och jemofix dom har alltid billiga duschväggar, kolla reklambladet elelr åk in om.
http://www.geysir.se
där har jag köpt en slag dörr till badrummet.
 
Har monterat ett antal duschväggar. Skulle nog vilja säga att du får det du betalar för. restan kan ni fundera ut själva..... Inr var den klart bästa jag monterat.
 
Vi köpte vår till lägenheten på Rusta, ser precis likadan ut som många andra som kostar 2-3ggr så mycket. Men jag kommer aldrig ha glasvägg igen. Inte för att den väggen är dålig utan för att det är så jobbigt att rengöra med allt kalk som fastnar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.