Är det fler än vi som är riktigt trötta på alla kommentarer man fått och får under renoveringstiden? Det är ju bra med alla tips och idéer, men sedan finns det vänner till oss som aldrig gjort något liknande i hela sitt liv och ändå tycker det ena och det andra: vi jobbar för lite, fel tider, väljer konstiga färger osv. Och alltid det förhatliga: "Har ni inte kommit längre?!"...
 
Har ni inte kommit längre?!
Vem behöver fiender med sådana vänner...

/EB
 
Det där är inget att haka upp sig på. Det är helt enkelt så att den som inte gått igenom en större renovering själv (som omfattar lite mer än bara ytskikt) inte en aning om vad det handlar om och hur mycket tid som investeras i arbetet.
 
Mina renoveringar brukar ta lite längre tid än många andras, dock anser jag att det är bättre att mäta och fixa lite extra så det blir ordentligt gjort.

Håller med MathiaS i hans inlägg då många inte har en aning om hur lång tid det tar.

Farsan är ju en ren pina att arbeta med då hans tålamod är noll och ingenting, brukar sluta med att han skiter i det och jag får slutföra det själv :D
 
Oftast handlar det om avundsjuka...att kankse dom inte kmer få det lika fint osv osv! Det finns några i vår krets som har mycket o säga till om i våra renoveringsplaner, därför försöker man hålla tyst om vilket golv el tapet man ska lägga in. Så får dom se det när det är färdigt istället! Då får man höra kommentarerna då istället...

:D



 
Det är inte bara vänner som kan komma med kommentarer... När jag kaklade badrummet så ringde frun o frågade hur de gick... Ja sa som de va att jag har nån timme kvar.. Hon tyckte att jaghade tatt lång tid på mig det var ju inte så många kvm kvar... MEn sen att varenda platta skulle kapas för att det var upp mot tak de tyckte hon att det tar ingen tid... >:( Hon är den som säger att de e bara.. e bara... Finns inget värre uttryck i mina öron!!
 
Antesas skrev:
Är det fler än vi som är riktigt trötta på alla kommentarer man fått och får under renoveringstiden? Det är ju bra med alla tips och idéer, men sedan finns det vänner till oss som aldrig gjort något liknande i hela sitt liv och ändå tycker det ena och det andra: vi jobbar för lite, fel tider, väljer konstiga färger osv. Och alltid det förhatliga: "Har ni inte kommit längre?!"...

Hahaaa ;)
Känner igen mig till fullo, har nog blivit "idiotförklarad" några gånger vid det här laget! Jag kör på i mitt tempo och försöker göra rätt första gången!

Kan till viss del förstå folks funderingar när "standard" idag är ett husbygge som kommer som en byggsats bestående av en "spånlåda" som monteras på några veckor, det tar liite längre tid så här:

http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_1.jpg
http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_2.jpg
http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_3.jpg
http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_4.jpg
http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_5.jpg
http://www.familjenlindstrom.se/images/bygg_6.jpg
 
Stefan_h skrev:
Det är inte bara vänner som kan komma med kommentarer... När jag kaklade badrummet så ringde frun o frågade hur de gick... Ja sa som de va att jag har nån timme kvar.. Hon tyckte att jaghade tatt lång tid på mig det var ju inte så många kvm kvar... MEn sen att varenda platta skulle kapas för att det var upp mot tak de tyckte hon att det tar ingen tid...  >:( Hon är den som säger att de e bara.. e bara... Finns inget värre uttryck i mina öron!!
Nästa gång tar du med dig frun så blir det garanterat inga mer "bara" ;)

murning_smal.jpg
 
Japp... Hon ska va med när jag gör iordning förstugan så vi slipper dörren in till köket..
Bila upp betong, isolera, gjuta, lägga klinkers.. Sen ska väggar o tak dessutom isoleras... Kan bli kul..  ;D ;D

Plattorna började spricka så jag tog upp dem för o se vad som stod på...
 
  • blandat_005b.JPG
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Hemma hos oss är det jag som lägger golv kaklar byter diskmaskin städar hus ,bil mm
Och för mig är det bara. :) Men fan om bilen går sönder då är det BARA!!! att gubben lagar den och det på momangen ;D
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.