Thel

Ett ljust rum med trägolv, vitmålade väggar och takpanel. Fönster och element till vänster, ett litet bord med stol och sittkudde till höger.
Rum med trägolv och träpanel i taket, gröna väggpaneler och vita möbler. Ett bord med färgglada kuddar står lutat på vänstra sidan.
Under renovering med målat tak i träpanel, delvis nedriven tapet och synligt gammalt blommigt tapetmönster på väggen.
Fukt- och mögelskador på innervägg och snedtak ovanför en säng i ett sovrum med grön träpanel och en vit sänglampa på nattygsbordet.
Tapet med skogsmotiv, inklusive hjortar, ugglor och fåglar bland stora gröna blad och blommor, under vitmålat träpaneltak.
Sovrum med trägolv, tapet med djur- och växtmönster, träpanel på väggar, en stängd dörr, del av säng med hjorttäcke, och en tänd nattlampa.
Sovrum med snedtak, mörk blommig tapet, trägolv, svart matta, mörkgrå säng med bäddmadrass och mönstrat överkast. Mörka gardiner vid fönstret.
Två personer i badrockar som springer mot en liten träbyggnad i en trädgård, omgivet av höga träd och en stenmur.
En grävmaskin som gräver ett dike vid sidan av ett rött hus med en svensk flagga. I bakgrunden finns träd, en gräsmatta och en studsmatta.
Kvadratisk yta förberedd för projekt i trädgård, omgiven av häckar med ett rött hus i bakgrunden. Trampolin synlig till vänster.
Trädgård med trämöbler och eldstad, en trampolin i bakgrunden, omgivande grönska och träd samt en stenbelagd gång i förgrunden.
En lantlig trädgård med grön gräsmatta, buske i förgrunden, rött trähus med vita knutar i bakgrunden. Hoppa, båttrailer och husvagn syns också.
Jordhög omringad av stenar och grenar i en trädgård med ett rött hus och en husvagn i bakgrunden. Lummigt med gröna träd och blå himmel.
Rött hus vid solnedgång, omgiven av träd och en klippt gräsmatta. Barrikader och belysning syns i förgrunden, med en dramatisk rosa och lila himmel ovanför.
Renoveringsprojekt av ett rum med vit-slitna trägolv, element under fönstret och spegel reflekterande en katt.
Rum med nylagt laminatgolv i träimitation, en dammsugare står på golvet och en fot syns i högra hörnet.
Träbit med omfattande angrepp av termiter, fullt med vit äggmassa och träaktig kross.
Närbild av trädstam som är skadad av termiter och innehåller deras ägg och tunnlar som de gjort.
Skadad yttervägg med rötskador på trähus under renovering. Blottad träkärna, söndrigt rött panel och en hammare på marken.
  • Gilla
  • Älska
  • Wow
  • Ledsen
  • Arg
Thomas XXX och 165 till
  • Laddar…
178
2
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.