Henke_la

SlÄ pÄ ljud
En hjullastare med starka strÄlkastare i skymningen. Maskinen stÄr pÄ en vÀg tÀckt med presenning och inslag av makadam pÄ sidorna.
SlÄ pÄ ljud
SlÄ pÄ ljud
SlÄ pÄ ljud
Markarbetsprojekt framför ett rött hus med staplade gabioner, en markvibrator, och spridda byggmaterial.
En renoverad byggnad med ny ytterpanel, en röd dörr och ett stort grÀvt omrÄde framför. GrÀsmatta och skog i bakgrunden. Byggmaterial synligt runt huset.
Byggarbetsplats med ett hus, staket av gabionkorgar, och uppgrÀvd mark framför trÀd i bakgrunden. Verktyg och material ligger pÄ marken.
GrÀvmaskin pÄ stor inhÀgnad gÄrdsbeklÀdnad med geotextilduk, omgiven av trÀd och ett garage. Ordentligt markförberedande arbete pÄgÄr under solnedgÄngen.
En pickup med en slĂ€pvagn full av lĂ„nga rör Ă€r parkerad pĂ„ en industriell plats under en klar himmel. Text pĂ„ bilden: "Är fan king pĂ„ tattarlass😂".
GrĂ€vmaskinens skopa lyfter upp en stor sten vid ett husbygge. En text med "Gick fĂ„ lös 😊" syns pĂ„ bilden.
  • Gilla
4774 och 1 till
  • Laddar…
11

Henke_la

Uppfart med grus och grÀsmatta flankerad av trÀd. Bil syns till vÀnster, och till höger finns en trappa med ett rött verktyg. Hus och skog i bakgrunden.
GrÄtt hus med plÄttak och röda fönsterkarmar, belÀget pÄ en grusvÀg med grönt grÀs och trÀd i bakgrunden i en by utanför Kalix.
SlÄ pÄ ljud
En svart Isuzu-pickup med en slÀpvagn mÀrkt "Caravan 1250 XL" stÄr parkerad pÄ en grusad uppfart bredvid ett rött hus. Solen skiner genom trÀden i bakgrunden.
En gul grÀvmaskin med en fÀstskopa lyfter en gamal, skadad metallgrind och betongfundament. I bakgrunden syns en röd byggnad och skog.
En gul lastmaskin stÄr pÄ en grusig gÄrdsplan framför ett svart hus med blÄtt tak och röda detaljer, omgiven av trÀd.
Sopbil levererar grus pÄ byggarbetsplats, som en del av ett projekt för att bygga en altan ovanpÄ en gabionmur.
En mörk kvÀllsscen dÀr en traktor stÄr parkerad med fokus pÄ dess lastskopa; i bakgrunden syns ett hus med en ny altan. Text pÄ bilden sÀger "Helgjobbet klart för i veckan".
GrÀvmaskin av mÀrket Kubota pÄ en blÄ lastbilstrailer med grön lastbil i bakgrunden pÄ en grusvÀg under molnig himmel.
En person jÀmnar ut grus med en kratta bredvid ett hus under byggnation, omgiven av verktyg och skog i bakgrunden, sett frÄn hytten pÄ en grÀvmaskin.
Motoriserad markvibrator pĂ„ slĂ€pvagn med staplade metallgabioner i ett bostadsomrĂ„de, samt texten "Lite tung fĂ„ upp! Men de gick ✋đŸ’Ș😁" över bilden.
Byggarbetsplats om natten med grusbelÀggning, laserinstrument pÄ stativ, stege mot husvÀgg, och hus med ny altandörr. 22 september 2023.
En person krattar underlag för en altan i mörkret med hjÀlp av strÄlkastare, omgiven av byggmaterial och gabioner, nÀra ett hus.
GrÀvmaskin som arbetar pÄ natten, sorterar jord och grus med hjÀlp av en blÄ sorteringsverk maskin. Text pÄ bilden: "lördag 19:42".
Arbetsplats för altanbygge med utlagd grus och jord, grÀvmaskin i bakgrunden bredvid ett rött garage, omgivande trÀd och fÀlt.
Maskinsorteringsutrustning pÄ kvÀllen för att sortera olika grusfraktioner, fotograferad frÄn en förarhytt.
Nattbild av en byggarbetsplats med en grÀvskopa i förgrunden, högar av grus och en röd byggnad i bakgrunden. En SUV stÄr parkerad till höger.
Högar med sten och grus pÄ en plan markyta, med en lastbil och sorteringsverk i bakgrunden. Text pÄ bilden: "DÀr for sorterverket.. nu blire bygga burar".
Gabioner i metallnÀtskorgar för ett altanprojekt, omgivna av verktyg och byggmaterial framför ett rött hus med ett fönster och en dörr.
SlÄ pÄ ljud

FĂ„ hela upplevelsen som inloggad

Följ personer och trÄdar, utforska nya filmer och bilder och skapa eget innehÄll.
Logga in
  • Gilla
  • Älska
Appendix och 3 till
  • Laddar…
11
1
Vi vill skicka notiser för Àmnen du bevakar och hÀndelser som berör dig.