Jag tycker inte de är direkt korslagda, mer travade?
 
  • Haha
  • Gilla
Uffe A och 1 till
  • Laddar…
U Uffe A skrev:
Förstöra upplägget med korsade gräslöksstrå????
Du kunde haft med två korslagda ärtor också för att fullborda det hela :cool:
Restaurangupplägg!
Hehe, men ja dom hade kunnat lagt de på nån annans tallrik, men visst tallriken rensad när jag reste mig från bordet. :oops:
 
  • Gilla
Uffe A
  • Laddar…
P
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Jag vet prefab bea,inte okej :)
Jodå, se bara till att köpa en billig sort så kan den duga bra. :)
Just den där sorten hamnade i botten. Nästnäst sist. :(
(Jag hoppas att du kan läsa artikeln utan att logga in).
 
P pmd skrev:
Jodå, se bara till att köpa en billig sort så kan den duga bra. :)
Just den där sorten hamnade i botten. Nästnäst sist. :(
(Jag hoppas att du kan läsa artikeln utan att logga in).

Jag testade inte den dock utan år den översta som är från Cajsa Warg den är bra.

När jag köper fulbea brukar jag ta Garants den duger Edit: den ekologiska är viktigt btw
 
P
Garant (ekologisk) hamnade en placering över Lohmanders.
Cajsa Warg var tyvärr inte med.
Överlägsna vinnare var COOP och Lidl.
 
P pmd skrev:
Garant (ekologisk) hamnade en placering över Lohmanders.
Cajsa Warg var tyvärr inte med.
Överlägsna vinnare var COOP och Lidl.
Cajsa Warg är saluhalls bea, dock är även den baserad på olja istället för smör. Men riktigt bra för att vara sådan.
 
P
Jag tror att de allra flesta sorters färdig bearnaisesås är oljebaserad. Det gör nog produktionen mycket enklare.
 
J johan_81 skrev:
Kan du visa någon bild på din kolbehållare? Jag är i färd med att bygga UDS nr 2 och den behållaren som jag byggde till nr 1 är en av sakerna som jag vill föbättra.
Så här ser den ut. Kolet ligger på ett galler ovanför hålen så att det blir bra drag och en hålen sitter så pass högt att man får en bra askuppsamlare i botten. Jag drog i några skruvar som ben för innan det blev det kondensvatten mellan hinken och botten av tunnan. Det som ligger ovanpå använder jag som "diffuser" för att sprida värmen jämnare (det är hål i botten i "pannan").
En hemmagjord grill med en stor stekpanna ovanpå ett rostigt fat och galler, stående på träskruvar som ben, på en träbänk utomhus.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Fint? Nä!
Gott? Ja, lagomt ofta!
Två grillade flintastekar på en gasolgrill.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Flintastek.
 
  • Gilla
  • Ledsen
[SKPG]Zamora och 3 till
  • Laddar…
Fast racks är väl ganska långt ifrån flintastek :)
Racks är minst 4-5h i min grill, flintan går på 15min
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
nino nino skrev:
Fast racks är väl ganska långt ifrån flintastek :)
Racks är minst 4-5h i min grill, flintan går på 15min
Bellota är så fint kött så går grilla på högre temp. Dock blir det bäst på låg värme.
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
Flådigt värre idag
Lidl potatis
Eldorado kyckling
Caj Ps marinad och en kall EyBro

Grill med kyckling och potatis, kryddad med Caj Ps marinad, på en träaltan.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
nino nino skrev:
Flådigt värre idag
Lidl potatis
Eldorado kyckling
Caj Ps marinad och en kall EyBro

[bild]
Är det inte lite som med öl, man äter det som är gott, och ibland lättlagat?!
Vissa slinker ner, andra smakar mer och några köper man inte igen. ;)(y)
 
  • Gilla
nino
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Är det inte lite som med öl, man äter det som är gott, och ibland lättlagat?!
Vissa slinker ner, andra smakar mer och några köper man inte igen. ;)(y)
Jo det var både lättlagat, billigt och gott
 
  • Gilla
FredrikR
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.