Bilden är några veckor gammal. Väggarna är nu målade etc och det är dags att lägga golv och sätta golvlist. Har upptäckte att golvet lutar ca 2 cm ner i ena hörnet där det för 30 år sedan var en toalett (man ser fortfarande rester av rören på bilden). Rummet är idag ett tv-rum. Hur gör man för att få ett bra underlag att lägga golvet på? Har köpt ett golv från Tarkett 13 mm ekparkett. Snickarna talade om flytspackla men det låter dyrt, finns det alternativ eller är flytspackling lösningen? Kommer det inte rinna ner spackel i källaren genom det nuvarande underlagsgolvet?
 
  • DSC_0028.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Flytspackling är förmodligen den enklaste (och därmed den billigaste) lösningen, eftersom du har lejt bort arbetet. Du kan givetvis låta dem bryta upp det befintliga undergolvet och sedan lägga ett nytt som ligger helt plant, men det blir förmodligen dyrare?

Flytspacklet kommer inte att rinna ner i källaren såvida du inte har väldigt breda springor i undergolvet. Jag utgår dock från att snickarna har undersökt förutsättningarna innan de lagt fram förslaget till dig?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.