Ja, som rubriken signalerar så drar vår badrumsrenovering igång om ett par veckor. Det är en bra, lokal firma som gör jobbet med underleverantörer. De har bett oss att kolla ut vad vi vill ha i materialväg.

Om ett par år kommer vi att flytta, så det är inte så dumt att hålla kostnaderna någorlunda rimliga. Det vi bestämt är att vi vill ha våtrumsmatta (från Tarkett som det verkar), spotlights i taket och golvvärme. Det känns väl som måsten idag i husets enda badrum.

Firman ville inte montera blandare från IKEA utan rekommenderade något från FM Mattson, Gustavsberg, Mora eller liknande.

Utöver detta så har vi inte kommit så långt alls! Efterfrågar tips från expertisen här. Vilka färger är bra att välja på våtrumsmatta? Vilka blandare och möbler/speglar är skitbra, och vilka bör undvikas som pesten?

Kom med alla tips ni kan!
 
BirgitS
När det gäller färg på våtrumsmattan så väljer man det man tycker är snyggt. Med tanke på försäljningen möjligen med undantag av extremt ovanliga färger (orange, knallrött, svarta väggar), stormönstrat etc.

Du har fått bra förslag när det gäller blandare och sen väljer man det man gillar. Takdusch verkar det vara många som tycker är standard numera.

Många i forumet verkar tycka att Ikeas kommod Godmorgon är bra men inte deras andra. Annars så brukar badrumsföretagen tycka att INR, Macro Design, Svedbergs etc. är bra märken som de vill använda.

När det gäller speglar så spelar det väl ingen roll, det är ju bara en folierad glasskiva.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.