kimf
Hej,

Ska klicka hem massa utebelysning inför jul och vill ha ett bra system som går att seriekoppla. Dvs bara en stickkontakt, sen koppla från slinga till slinga.

Har tittat mest på Star Tradings serie System 24. Verkar smidig.
https://www.startrading.se/publikt-sortiment/ljusslingor/system-24

Men stör mig på att flera (alla?) av deras trädgårdsfigurer/statyer inte verkar vara kompatibla och där med inte går att seriekoppla med resten av systemet.
Vissa ska gå på 24V AC, andra ska gå på DC. Några går också på 24V DC, men framgår inte om det går att seriekoppla i resten av systemet på något sätt

Någon som vet något bra större system som både har slingor för fasad/buskar och figurer för trädården. Spelar ingen roll om det är lite dyrare, bara det är bra kvalitét.
 
Radhusområdet där vi bor har en gemensam innergård. En gran placeras varje år. Ca 5m hög. Startading var märket på den slinga vi använt i 3 år. Ser ut som ditt system 24 julgranslingan med ring i toppen som ett antal lodräta slingor utgår ifrån. Dock längre än de 180cm jag såg i din länk. Ca 500cm är den vi använt. Igår var det julgransresning. Flera av slingorna paj. Ca 6månaders drift totalt (dec o jan x 3).
 
Redigerat:
  • Gilla
kimf
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.