Hej. Är det någon som har byggt med- eller har erfarenheter av vårgårdahus i västerås?

Även om ni har byggt någon annanstans så är det förstås också av intresse.

Det är huset "skogen" som vi kikar på....



 
mikasa skrev:
Hej. Är det någon som har byggt med- eller har erfarenheter av vårgårdahus i västerås?

Även om ni har byggt någon annanstans så är det förstås också av intresse.

Det är huset "skogen" som vi kikar på....
j

Väcker liv i denna tråd. Vi funderar på att bygga Villa Lovik i Västerås. All information är välkomnande gällande att bygga med Vårgårda.
 
Hej

Vi håller just nu på och bygger ett Vårgårdahus Sjövik i Västerås. Se vår blogg här: www.frontporchliving.se

Såhär långt har vi bara bra erfarenheter. Speciellt nöjda är vi med den byggentrepenör som Vårgårdahus använder i Västerås, KAK Byggen AB. De har mycket bra och erfarna snickare och Janne som är är byggprojektledare ringer hela tiden och stämmer av kring detaljfrågor så det blir rätt från början.

Kontakta gärna mig om du har några frågor, du hittar kontaktformulär på bloggen som är kopplat till min mailadress.

Johan
 
Hej hej
Vi håller på att bygga ett Bovik special med vinkel i Halmstad. Just nu gjuts grunden och själva huset kommer v34. Hittills är vi nöjda med Vårgårdahus och hela processen även om det tagit lite längre tid än vad som var sagt från början då de sålt väldigt många hus förra vintern och produktionen ligger lite efter plan.
Entreprenören de samarbetar med är Fastbygg och vi ringde tre familjer som referenser innan vi bestämde oss och hittills fungerar samarbetet bra. Det vi kan klaga på är vår säljare som gjorde den klassiska manövern att bli lite mer svåråtkomlig efter att vi skrivit på kontraktet.

Vad är det för funderingar du har? Bara ställ frågor så ska jag försöka hjälpa till :)
 
  • Gilla
il professore och 1 till
  • Laddar…
Hej på er,

Vi valde Lovik och i nästa vecka kommer de börja gräva ut för grunden. Efter att vi tittat på flera huslev. så var valet ganska lätt framför allt med avseende på priset. Vi hade även samtal med Sävsjö trähus men kostnaden drog iväg och vi var tvungna att kompromissa kring det mesta, med Vårgårda fanns det utrymma att göra tillval. Sävsjö kan bygga precis vad man vill med väldigt bra konstruktionsteknik och materialval, men Vårgårda har i vår mening de finaste kataloghusen och deras byggteknik är minst lika bra eller bättre än konkurrenter i samma prissegment. (Sävsjö är i ett högre segment.)

Vår entreprenör är KAK byggen, de ha erfarenhet av Vårgårda hus sedan några år och Vårgårdas ena säljare har långt samarbete med dem (hur långt är ej bekräftat av oss). Tycker själv att samtalen har funkat bra med KAK även om det ibland dröjer/glöms bort med svar.

På liknande sätt som Neminina skriver så avtog kommunikationen från vår säljare när vi skickat in beställningen för materialsatsen. Men efter att vi påpekat detta så funkar det bra igen. Har även tipsat säljaren om att sätta upp ex ett googlekonto för resp. kund med excellista för att hantera frågor och aktiviteter. Något som vi har saknat i processen då det lätt blir många mail och svårt att söka i historiken.

Jo, vi har även betalat extra för att få helentreprenad på huset, dvs ett enda kontrakt för hela huset inkl materialsats, grund, entreprenad etc. Detta var något vår KA uppmanade oss till. Visst kostar det en slant extra men den dag det blir några problem så finns det bara ett nummer att ringa vilket känns skönt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.