Bygga1- kul, då blir det att besöka området i helgen:)
 
Någon som fått tillträde till tomten för avverkning mm?
 
Bygga 1- jag tror alla har samma datum dvs den 28:e juni. Däremot verkar det som att några börjat fälla träd iaf. Såg ut så när vi var upp i veckan. Ja, ja snart får vi äntligen börja. Känns som att man under så lång tid bara gått och vänta och väntat och nu är dagen D snart där!
 
Vi kommer inom kort att gräva ut ca 20 m3 jord/massor (gräsmatta) från vår tomt någon km från kronanbacken. Hör av er via pm om intresse finns att hämta dessa massor!

/Magnus
 
Det byggs för fullt på kronanbacken, riktigt roligt att se. Vi fick ett sent erbjudande och känner oss lite vilse i gröten, vet inte riktigt var vi ska börja. Det var inte med i planerna att få en tomt nu, men så fick vi chanse och kände att vi inte kunde tacka nej. Någon som kan rekommendera någon som kan kapa träd och avtäcka tomten. Jag hörde något om Norr Jord, att dem gjorde det gratis i utbyte mot träden. Någon som vet mer?
 
Denghiu- vi fick betalt för våra träd. skicka PM om du vill veta mer.
 
Jahapps, då har vi flyttat in som #2 i byggdjungeln :) Jäkligt trevligt område ser det ut att bli. Inte många hus som är likadana.
 
Det kanske inte är någon som läser i denna tråden längre men vi funderar på att bygga med Eksjöhus på Hällbacken och undrar om det är nån här som har erfarenheter av dem i Luleå.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.