E
Skrivet av: Kocken

Storleken har betydelse. När du lägger köksbankskiva - ta i på djupet. Minst 62cm. 60 (std) är för lite.
 
E
Skrivet av: sven

Vi har aldrig ångrat att vi valde en 70cm djup laminatskiva med imiterat sten.
Djupet är det bästa för att skjuta undan och kunna fortsätta baka,koka,hacka.
Den tål allt... utom klantig montering, så vid en ände lyckades snickaren skada den ganska tjocka ytan, och där har ju en och annan vattendroppe under de senaste 15 åren orsakat en buckla. Så lite ånger har vi.
Nu kommer vi snart att byta till en annan skiva, med lite annat mönster (men det är fortfarande mycket billigare än den vackra sten vi suktade efter)
 
E
Skrivet av: Gäst

Har corian ii ett hus och tycker det är ett på tok för poröst matrial att ha som köksbänk i vitt i varje fall, blir alldeles för lätt solkit, och märken, granit har jag också i annat hus fungerar perfekt. Lägg mer pengar i början så sparar man i längden, så tänker jag...
 
E
Skrivet av: Maria

Vi beställde granitskiva från Diapol. Var inte alls dyr och vi är väldigt nöjda. Bra pris, väl installerad och håller hela livet.
 
E
Skrivet av: elinar

Jag har nyligen köpt en bokskiva till mitt kök, men fick inte med någon beskrivning hur denna ska behandlas. Är det någon som vet?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.