Bergvärme, renoverat badrum och öppen spis är faktorer som påverkar priset på huset uppåt, men hur mycket? Och vad är sjöutsikt och närhet till skolor egentligen värt?

Du kan läsa artikeln här: Vad är din husinvestering värd?
 
E
Skrivet av: Nisse

Får man pengarna innan midsommar?
 
E
Skrivet av: Helena

Är utökandet av badrum värt lika mycket som renoverandet av badrum? Om man har en vill amed ett badrum och bygger ett till ökar värdet lika mycket då?
 
E
Skrivet av: Björn

Kul att en jordvärmeanläggning höjer värdet med *mer* än vad det kostar i inköp+installation.
 
E
Skrivet av: Björn

Bergvärme menade jag.
 
E
Skrivet av: pelpet

Intressant. Undrar vad andra typer av renoveringar/tillbyggnader värderas till?
Garage? Friggebod? Extra rum? Renoverat kök? Uterum? Sånt kan ju vara bra att veta om man överväger att låna till renoveringen.
 
E
Skrivet av: Micke

Hur är det med geografikunskaperna Elina? Med Götaland menas faktiskt inte västra götalands län utan hela södra sverige, allt under svealand alltså.. :)
 
E
Skrivet av: Rikad

Inte för att vara sån, men jag tycker det är intressant hur snittvärdet på renoverat badrum ("Riket") är högre än alla de enskilda områdena. Kanske har ni glömt ett område som tillför extremt högt värde?

En annan observation, det kanske är värt några dagsböter för att hugga ner skyddade träd när värdet ökar med 420 000 kr...
 
E
Skrivet av: Bjogul

Siffrorna är noll trovärdiga. Relationen Norrland-Mälardalen kan inte stämma, och som påpekats att riket har högre siffror än de olika delarna. Finns massa hus i Norrland med sjöutsikt som inte kostar ens så mycket som tabellen säger att värdet ökar.
 
E
Skrivet av: Null

Jaha, södra Sverige då?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.