Vilka hustillverkare har totalentreprenad och vad har ni för erfarenheter av dessa? Vi har precis köpt tomt och är något undrande över hela processen :-/
 
Bygger just nu på totalentreprenad med LB-Hus.
Detta inkluderar grund + markarbeten.
I vårt fall räckte den fyllnadsmassa som ingick i priset, men vi blev förvarnade om att det sällan gör det så vi hade en marginal för detta i vår kalkyl.

LB-hus är vi hittills väldigt nöjda med, men se till att få skriftligt på allt som säljaren lovar (vilket vi inte gjorde), i vårt fall är säljaren inte anställd av LB-Hus, något som inte tydligt framgick. LB-Hus är väldigt tydliga i kontrakt och på ritningar om att de inte ansvarar för något annat än det som framgår av kontraktet (=inget ansvar för vad säljaren lovar).

/Jerker
 
Myresjöhus :)
 
Götenehus.
 
Har precis fått en kontakt med Sävsjöträhus, de har totalentreprenad. Är det någon som har byggt med dem och eventuella tips på vägen?
 
Använd sökfunktionen så hittar du flera trådar som kanske hjälper lite på traven. ;)
 
Det finns många hustillverkare som har totalentreprenad. Men det kan skilja lite beroende på var i landet du bor. Hur driftig säljaren är. Leta fram ett par hus som ni tycker om och fråga sedan säljaren i ert distrikt om det går att bygga med totalentreprenad hos dem. Många kan lösa det om de blir tvugna.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.